Το δεύτερο ασιατικό μπαζάρ για τη στήριξη του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» πλησιάζει

Για πασχαλινά ψώνια από το Βιετνάμ, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Ιαπωνία και Μαλαισία στον υπέροχο κήπο της πρώην Οικίας Μποδοσάκη

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η Ένωση ASEAN Plus διοργανώνει το δεύτερο ασιάτικο μπαζάρ για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Ένα ταξίδι διαφορετικό. Ένα ταξίδι που σε μεταφέρει για λίγες ώρες σε διάφορες χώρες της Ασίας. Ένα ταξίδι στο οποίο μπορείς να γνωρίσεις την παραδοσιακή μουσική, τις γεύσεις, τα ήθη και τα έθιμα αυτών των χωρών, να επικοινωνήσεις με διαφορετικούς ανθρώπους και να προσφέρεις απλόχερα. Ένα τέτοιο ταξίδι θα κάνει όποιος επισκέπτης βρεθεί το Σάββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, Στρ. Καλλάρη 50, 154 52 Π. Ψυχικό, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Asean Plus Bazaar

Το δεύτερο ασιατικό μπαζάρ για τη στήριξη του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» 

Mετά το πολύ επιτυχημένο πρώτο, μεγάλο, γιορτινό και πολυπολιτισμικό ασιατικό μπαζάρ για τη στήριξη του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» που έγινε το 2023, αλλά και το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που ακολούθησε, αυτή τη φορά στον υπέροχο κήπο της πρώην Οικίας Μποδοσάκη, το Φιλανθρωπικό Σωματείο μας προσκαλεί σε ένα νέο ταξίδι. Συγκεκριμένα, η Ένωση ASEAN Plus (Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας), μέλη της οποίας είναι οι Πρεσβείες της Ινδονησίας, Ταϊλάνδης, Φιλιππίνες και Βιετνάμ οργανώνει μπαζάρ για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» με την συμμετοχή των Πρεσβειών της Ιαπωνίας, Κορέας, Πακιστάν και Μπαγκλαντές. Η ανταπόκριση και η έμπρακτη στήριξη του κόσμου όπως και πέρυσι ήταν τόση που και φέτος το μπαζάρ αναμένει να φιλοξενήσει νέους και παλιούς επισκέπτες.

Asean Plus Bazaar
Asean Plus Bazaar

Tα stands των «Φίλων του Παιδιού» θα είναι γεμάτα με ιδιαίτερες χειροτεχνίες και πεντανόστιμα σπιτικά γλυκά, δωράκια, κοσμήματα, μπισκότα, κουλουράκια, μαρμελάδες αλλά και λαμπάδες, για τις πασχαλινές μας αγορές- τι πιο ωραίο δώρο για να κάνουμε στους αγαπημένους μας. Το πιο σημαντικό είναι όμως, ότι έτσι οι επισκέπτες θα προσφέρουν πολύτιμη ενίσχυση στα ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειες που, εδώ και 37 χρόνια, το Φιλανθρωπικό Σωματείο φροντίζει, έχοντας στηρίξει συνολικά πάνω από 15.000 παιδιά και 6. 500 άπορες οικογένειες. Μην το σκέφτεσαι, σημείωσε την ημερομηνία στο ημερολόγιο του κινητού σου και «ταξίδεψε» στις διάφορες χώρες της Ασίας, βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη.

Asean Plus Bazaar

Για περισσότερες πληροφορίες: www.filoitoupediou.gr, 210 7293404.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice