Σοφία Χατζηπαντελή: νέα κριτή του GNTM
Σοφία Χατζηπαντελή © Instagram
Celebrities

GNTM: Γιατί η Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής, έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της

«Το σήμα κατατεθέν» της

62224-137655.jpg
Newsroom |

GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Το GNTM επιστρέφει και το μοντέλο που διαπρέπει στο εξωτερικό, Σοφία Χατζηπαντελή, κάθεται στην τέταρτη και τελευταία, για την περίοδο των auditions, ως special guest κριτής.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αρχικά δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πολύ που με έχετε εδώ. Νιώθω τόσο τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι μαζί θα επιλέξουμε το μελλοντικό είδωλο. Όλοι τους, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουν αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Σήμερα ήταν συναρπαστικά και μ’ άρεσε όλος ο ενθουσιασμός που είχαν όλοι στο έπακρο. Έμοιαζαν λίγο αγχωμένοι το ίδιο ήμουν κι εγώ, αλλά πιστεύω ότι θα γίνεται όλο και καλύτερο, είναι τόσο υπέροχοι άνθρωποι και ανυπομονώ να γνωρίσω τους υπόλοιπους».

Όσο για το τι ψάχνει στο GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή ανέφερε: «Θέλω να δω κάποιον που να μην τον ξεχάσω βγαίνοντας από το δωμάτιο. Αυτό αναζητώ. Κάποιον με τον οποίο μπορεί ο κόσμος να ταυτιστεί. Το θέμα δεν είναι να είσαι όμορφος, ψηλός και πολύ αδύνατος σαν μοντέλο.

Το θέμα είναι να είσαι κάτι που όταν το δει κάποιος σε ένα περιοδικό και να πει “μπορώ να γίνω έτσι, νιώθω πως με αντιπροσωπεύουν”. Θέλουμε περισσότερη αντιπροσώπευση, θέλουμε να δείξουμε ότι οι γυναίκες υπάρχουν στη βιομηχανία της μόδας και είναι πολύ δυνατές. Δεν μας περιορίζει το μέγεθος, η φυλή, το χρώμα ή το φύλο μας, τίποτα απ’ όλα αυτά».

Πάμε να γνωρίσουμε λίγο παραπάνω τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σοφία Χατζηπαντελή: Η καριέρα της

Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1997 στην Κύπρο. Έμεινε για αρκετά χρόνια στο νησί και στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της. Ο πατέρας της είναι Κύπριος και η μητέρα της Βρετανίδα.

Στα αρχικά της σχέδια δεν υπήρχε το μόντελινγκ. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Maryland, σπουδάζοντας μάρκετινγκ. Κάπου ανάμεσα σε διαβάσματα και εξετάσεις έκανε την πρώτη της φωτογράφιση για το brand Guess Jeans.

Από τότε απέκτησε πρακτορείο και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικών. Στο portfolio της υπάρχουν συνεργασίες με τη Vogue, το Elle, το Harper’s Bazaar, τους New York Times και το Vanity Fair. Αυτή τη στιγμή ανήκει στο Premier Model Management και το MUSE NYC.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε διάσημη για το ενιαίο φρύδι της, το οποίο και έχει και όνομα. Το έχει βαφτίσει Βερόνικα και το έχει κάνει σήμα κατατεθέν της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επικριθεί για την εμφάνισή της.

Η ίδια ακούει τα σχόλια βερεσέ και δημιουργεί και το κίνημα #unibrowmovement. «Μέσω του κινήματος αλλάζουμε τον τρόπο που όλοι έχουν στο μυαλό τους την ομορφιά. Είναι τελείως υποκειμενική και ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον συγκεκριμένο όρο.

Βάφω τα φρύδια μου μαύρα, δεν είναι το μαύρο το φυσικό τους χρώμα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει, αλλά σίγουρα εγώ το προτιμώ και έχω δικαίωμα να το κάνω», είχε δηλώσει στο BBC.

Όταν δεχόταν απειλές λόγω των φρυδιών της

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Προσπαθώ να μην διαβάζω όλα τα αρνητικά μηνύματα. Είναι κρίμα όμως να θες να διαβάσεις τα θετικά μηνύματα και να πέφτεις πάνω στα αρνητικά» είχε πει στο Good Morning Britain.

«Όποτε κάνω μια δουλειά ως μοντέλο, τα φρύδια μου είναι ένα κομμάτι της ιστορίας, αυτό όμως δεν ισχύει έξω από τα studio», εξομολογήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή που έχει συνηθίσει να την αποκαλούν «αηδιαστική», «σιχαμένη» και «τρομακτική». 

Παρά τις απειλές και τον εκφοβισμό ωστόσο, η ίδια επισημαίνει ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά όπου πολλοί χρήστες του διαδικτύου, άντρες και γυναίκες με ανάλογα φρύδια, έχουν βρει στο πρόσωπό της μια «ηρωίδα».

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις          

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice