Η Valentina Ferragni με την ουλή στο πρόσωπο
© Instagram/ Valentina Ferragni
Celebrities

Τι συμβαίνει με την υγεία της Valentina Ferragni;

Η 28χρονη infuencer, αδελφή της Chiara, σε ανάρτησή της στο Instagram μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους followers της.

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη |

H influencer και επιχειρηματίας Valentina Ferragni μιλά ανοιχτά για τον καρκίνο που εμφανίστηκε στο πρόσωπό της και για τη σημασία της πρόληψης.

Η 28χρονη αδερφή της influencer και επιχειρηματία Chiara Ferragni, Valentina, που ασχολείται επίσης με τη μόδα και έχει τη δική της σειρά κοσμημάτων, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι εμφανής μια ουλή στο μέτωπό της.

Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους: «Η μέρα είχε φτάσει και μου πήρε λίγο για να το συνειδητοποιήσω». Στην ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς δεν ήταν κύστη, αλλά βασικο-κυτταρικό καρκίνωμα, κακοήθης καρκίνος που εντοπίζεται σε συγκεκριμένη περιοχή, όχι από τους πιο επικίνδυνους για την υγεία, αλλά για το δέρμα. Οι γιατροί είπαν ότι ήταν η πρώτη φορά που το είδαν σε ένα άτομο 28 ετών, συνήθως εντοπίζεται σε άτομα ηλικίας 50- 60 ετών και άνω, επομένως είναι αρκετά σπάνιο σε αυτή την ηλικία και η διάγνωση ήταν δύσκολη», εξήγησε.

«Αυτή τη χρονιά το καρκίνωμα άλλαξε πολύ το "πρόσωπό του", για λίγους μήνες φαινόταν να εξαφανίζεται, μετά σιγά-σιγά επανερχόταν. Όμως άρχισε να χειροτερεύει και να εξογκώνεται γύρω στον Σεπτέμβριο του 2021. Μετά επέστρεψε σε κανονικό πρόσωπο τον Οκτώβριο».

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, τα πράγματα έμοιαζαν πραγματικά άσχημα. Η 28χρονη φαίνεται σαν να έχει ένα ματωμένο σημάδι στο πρόσωπο, που σε κάποιες περιπτώσεις δείχνει όντως βαθύ.

«Αυτό το γ@@@νο καρκίνωμα είναι έτσι, μένει σιωπηλό για μήνες, μετά αρχίζει να αιμορραγεί για περίπου 2 ημέρες, μετά επιστρέφει στο φυσιολογικό, αλλά αυξάνεται και μεγαλώνει κάθε μέρα κάτω από το δέρμα», εξηγεί λεπτομερώς στους followers της, προσπαθώντας να τους ευαισθητοποιήσει. «Όπως σας έχω ξαναπεί, τα γράφω αυτά γιατί είναι πολύ σημαντικό να πάτε στον γιατρό εάν κάτι πάει στραβά, αν κάτι δεν υποχωρήσει, αν αισθάνεστε περίεργα. Είμαι 28 ετών και αυτός ο κακός καρκίνος είναι σπάνιος σε άτομα της ηλικίας μου, αλλά ευτυχώς τον πρόλαβα έγκαιρα». Η Valentina Ferragni, υπεβλήθη σε χειρουργική αφαίρεση και πλέον ποζάρει αισιόδοξη. Ωστόσο μέσα από την ανάρτησή της στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice