Έκθεση εικαστικού κοσμήματος «The after–Joya effect»

Έκθεση εικαστικού κοσμήματος «The after–Joya effect»

Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές κοσμημάτων συναντιούνται ξανά στο Popeye Loves Olive
  • A-
  • A+

Για δεύτερη φορά στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Εικαστικού Κοσμήματος «The after-Joya effect» 6000 Fragments / The Floating Islands, η οποία έχει σαν βάση τη Διεθνή Έκθεση Εικαστικού Κοσμήματος JOYA στη Βαρκελώνη. Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές κοσμημάτων ταξιδεύουν και συναντιούνται ξανά στο Popeye Loves Olive στην Αθήνα.

image

Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι η διάδραση και η ανάδειξη της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι συμμετέχοντες είναι αναγνωρισμένοι διεθνώς στον χώρο του εικαστικού κοσμήματος με συμμετοχές σε πολλές εκθέσεις και διοργανώσεις. Μία από αυτές τις εκθέσεις είναι και η JOYA στη Βαρκελώνη.

Η συνάντηση για μία ακόμη φορά θα γίνει στο Popeye Loves Olive - Art Space, ένα χώρο αφιερωμένο στο εικαστικό κόσμημα και την τέχνη του ταττού, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου δίπλα στην πιο «ζωντανή» πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Αγίας Ειρήνης.

image

Φέτος, οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν από το παρακάτω θέμα και θα σχεδιάσουν ένα μοναδικό κόσμημα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το κοινό θα ψηφίσει για τον αγαπημένο του σχεδιαστή, τον οποίο θα καλέσουμε για να πραγματοποιήσει μία ατομική έκθεση.

image

6000 Fragments / The Floating Islands: Στην Ελλάδα υπάρχουν 6.000 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Τα ιερά αυτά θαλάσσια τοπία συνδέουν πνευματικά, ψυχικά και υλικά τους κατοίκους της μέσα από τις εικόνες που τροφοδοτούν τις αισθήσεις. Η δεύτερη έκθεση «The after Joya effect»-Jewelry Fusion εμπνέεται από τη μοναδικότητα της σωματικής εμπειρίας σε 6.000 θραύσματα.

image

Info: Εγκαίνια: 22/05/15, 19.00. Διάρκεια Έκθεσης: 22/05/15 – 20/06/2015. Διάλεξη: Yannick Mur (επίτιμη καλλιτέχνης της Joya Barcelona 2014) Σάββατο 23/5/15 στις 13.00. POPEYE LOVES OLIVE - ART SPACE Λιμπόνα 5 , 10560, Πλ. Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι, 2108673461, 6944871569. Ώρες λειτουργίας: Τρ.–Σαβ. 12.00–20.00

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Cara Delevingne
Εσύ έστειλες sms στην Cara Delevingne;
Back to top