Πώς βοηθούν τα αμπέλια της Σαντορίνης την επιδερμίδα του προσώπου σου;

Η νέα σειρά Wine Elixir, της Apivita, κάνει θαύματα. Δες πώς μπορείς να την κερδίσεις!

Στην ηφαιστειογενή γη της Σαντορίνης, σε έναν από τους πιο παλιούς αμπελώνες στον κόσμο, άνυδρα, αυτόριζα αμπέλια καλλιεργούνται σε μορφή «κουλούρας» για να προστατευτούν από τους ανέμους. Για να ανταπεξέλθουν στις κλιματικές δυσκολίες, όπως οι ισχυροί άνεμοι από τη θάλασσα, η ξηρασία, το αμμώδες ηφαιστειακό έδαφος και η έντονη ηλιοφάνεια, τα αμπέλια της Σαντορίνης έχουν αναπτύξει ισχυρές αντιστάσεις, παράγοντας σε μεγάλη συγκέντρωση πολύ ισχυρά προστατευτικά μόρια, τις πολυφαινόλες. Εκεί, στα πλούσια σε πολυφαινόλες φύλλα από τρεις αρχαίες γηγενής ποικιλίες αμπελιών, το Αθήρι, το Αηδάνι και το Ασύρτικο, η APIVITA ανακάλυψε το ελιξήριο της νεότητας, αναπτύσσοντας ένα πανίσχυρο αντιγηραντικό εκχύλισμα.

Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, με μία inhouse καινοτόμο έρευνα βασισμένη στις αρχές της Επιγενετικής* απέδειξε ότι το πλούσιο σε πολυφαινόλες εκχύλισμα από αμπέλια Σαντορίνης ενεργοποιεί σημαντικές πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας (σιρτουίνες και NRF2/KEAP1) που σχετίζονται με την ανάπλαση, αποτοξίνωση και αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας, ξυπνώντας έτσι την εσωτερική δύναμη νεότητας της επιδερμίδας. Η κλινική μελέτη απέδειξε πως 93% των γυναικών που δοκίμασαν τη νέα αντιγηραντική σειρά Wine Elixir, είδαν ορατή βελτίωση σε μείωση των ρυτίδων, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting**. Επιπλέον, το εκχύλισμα πρόπολης ενισχύει τη φόρμουλα για απόλυτη προστασία ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις που επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος. Με έως 100% φυσικά συστατικά, χωρίς σιλικόνη, η νέα σειρά WINEELIXIRείναι μια εντελώς νέα σειρά που ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας,με νέες μεταξένιες υφές, αλλά και με νέο υπέροχο άρωμα που δρα σαν ελιξίριο της διάθεσης.

Αντιρυτιδικός ορός για σύσφιξη & lifting

serum-gr_es.jpg

Εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της κρέμας. Με πολύ υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών από αμπέλια Σαντορίνης μειώνει τις ρυτίδες και προσφέρει σύσφιξη & lifting. 

Αντιρυτιδική κρέμα για σύσφιξη & lifting

light-gr_es.jpg

Προσφέρεται για 2 τύπους επιδερμίδας: πλούσια βελούδινη υφή για λιπαρές- μικρές επιδερμίδες και ελαφριά μεταξένια υφή για κανονικές- ξηρές επιδερμίδες. Με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης μειώνει τις ρυτίδες και προσφέρει σύσφιξη & lifting. 

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας για ανανέωση & lifting

night-gr_es.jpg

Μια ισχυρή απαλή κρέμα που προσφέρει θρέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απολεπίζει απαλά προσφέροντας λαμπερή & ανανεωμένη επιδερμίδα με παπάγια. Με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης μειώνει τις ρυτίδες και προσφέρει σύσφιξη & lifting.

Αντιρυτιδική κρέμα lifting για τα μάτια & τα χείλη

eye-lip-gr_sp.jpg

Μια αναζωογονητική κρέμα που βοηθάει στην αναγέννηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στα μάτια & στα χείλη. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων & των σημαδιών κούρασης με ακακία.

Λάδι προσώπου για αναδόμηση & σύσφιξη

oil-gr_es.jpg

Ένα μοναδικό μείγμα ελαίων ελαφριάς υφής και αιθερίων ελαίων, που αποκαθιστά άμεσα και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα χάρη στις πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού και τα έλαια μαστίχας και λεβάντας.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ!

G?I?V?E?A?W?A?Y?Το δώρο της Τρίτης  έφτασε ???και είναι ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου ???από την ολοκαίνουργια σειρά "Wine Elixir"??της APIVITA με πολυφαινόλες από αμπέλια ?Σαντορίνης, που ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας. Το @lookmag ??και τα

Μπες στο Instagram του LOOKmag και μάθε πώς μπορείς να κάνεις δικό σου ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου από τη νέα σειρά της Apivita, Wine Elixir.


*Η επιστήμη της Επιγενετικής αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την μελέτη των γονιδίων του δέρματος και αποδεικνύει ότι η γήρανση είναι μια διαδικασία που δεν καθορίζεται μόνο από το DNA μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (περιβάλλον, διατροφή, τρόπος ζωής). Οι επιγενετικοί μηχανισμοί παρεμβαίνουν στην προγραμματισμένη διαδικασία γήρανσης του DNA και μπορούν να την επιταχύνουν ή να την επιβραδύνουν, ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας την έκφραση γονιδίων.

**Κλινική μελέτη, 30 γυναίκες 35-50 ετών, εφαρμογή 2 φορές τη μέρα για 28 μέρες

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice