Το καινούριο σου αγόρι έχει στιλ και μυρίζει υπέροχα

Και το ξέρει

Όταν αισθάνεσαι την ανάσα σου να μαγκώνει για λίγο στο στήθος και τα μάγουλα σου να κοκκινίζουν ελαφρώς με το που κάποιος μπει στον ίδιο χώρο με εσένα, τότε να ξέρεις πως ήδη υπάρχει πρόβλημα. Αν αποφεύγεις να τον κοιτάς στα μάτια από φόβο μην «καρφωθείς» και σου ξεφύγει κανένα υπερβολικά πλατύ χαμόγελο, τότε την έχεις πατήσει.

Το επόμενο στάδιο θα είναι να προσέχεις τα ρούχα του από πάνω μέχρι κάτω με σβέλτες ματιές για να μην σε καταλάβει και να αναρωτιέσαι αν έβαλε το συγκεκριμένο μπλουζάκι επειδή ξέρει πόσο του πηγαίνει και πόσο σου αρέσει πάνω του. Στην συνέχεια θα καταλαβαίνεις την παρουσία του χωρίς καν να ακούσεις τα βήματά του, μόνο και μόνο από την μυρωδιά του αρώματός του που σιγά σιγά εξαπλώνεται. Το άρωμα θα είναι το τελειωτικό χτύπημα, η κίνηση ρουά-ματ από το αγγελάκι που πετάει τα τόξα του στα τυφλά και εσένα σε πέτυχε κατευθείαν στο κούτελο.

Να τι φοράει το καινούριο σου αγόρι (και ναι, το κάνει επίτηδες):

1. Δερμάτινα jackets

guy-2590367_1920.jpg


Μονίμως στην μόδα, μπορούν να κάνουν ακόμα και τον πιο απλό συνδυασμό του λευκού T-Shirt με μαύρο τζιν να φαίνεται σέξι, vintage και μελετημένο ταυτόχρονα. Δεν χαρακτηρίζεται αδίκως «κλασικό» κομμάτι και κάνει εκείνον να μοιάζει με rock star και εσένα με την μούσα του.

2. Καρό πουκάμισα

nature-2589177_1920.jpg


Και κοντομάνικα με logo από κάτω. Ότι πιο γοητευτικά αγορίστικο έχει ποτέ υπάρξει ως επιλογή ντυσίματος και θυμίζει ζεστασιά και χουχουλάρισμα μέσα στην οικειότητά του. Τα κλέβεις κατά καιρούς, διπλώνοντας τα μανίκια και το ελαφρύ κοκκίνισμα επιστρέφει επειδή μυρίζουν σαν εκείνον.

3. Skinny jeans

black-and-white-2598501_1920.jpg


Πάλι καλά το αγόρι σου γνωρίζει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερος μύθος από το ότι τα φαρδιά παντελόνια κολακεύουν τον ανδρικό σωματότυπο και έτσι η ντουλάπα του αποτελείται κυρίως από skinny επιλογές, σε σκούρα χρώματα. Το εκτιμάς ιδιαίτερα και μερικές φορές του λες να περπατάει πιο μπροστά από εσένα...χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο...έτσι επειδή θέλεις να δεις κάτι...

4. Άρωμα STR8

aroma-antriko-100ml-str8-ahead.jpg

Είναι περίεργο πως κάτι που χωράει σε μπουκάλι μπορεί να περιλαμβάνει τα πιο γοητευτικά στοιχεία του χαρακτήρα του, όμως ένα φσστ του STR8 προσθέτει μυστήριο, γοητεία, φρεσκάδα και γλύκα. Βρίσκεται μονίμως στο κομοδίνο και μερικές φορές σκέφτεσαι να το δανειστείς για τις ημέρες που δεν τον βλέπεις. 
Και αν τύχει το άρωμα να τελειώσει γρηγορότερα από ότι συνήθως εξαιτίας σου, μην ανησυχείς. Μπορείς να λάβεις μέρος σε έναν απίθανο διαγωνισμό και να επανορθώσεις με φοβερά δώρα και για τους δυο σας.

Το STR8 λοιπόν διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό με μία σειρά από πλούσια δώρα και ένα μεγάλο έπαθλο 1.000 ευρώ που περιμένουν να γίνουν δικά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπεις αυτόματα σε κλήρωση είναι να βρεις τον κωδικό που περιέχει κάθε σετ δώρου STR8 και να τον καταχωρήσεις στο Str8myway.com.

str8_giftsets.jpg

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εκεί: Σε μία σειρά κληρώσεων θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις πολύ δυνατά δώρα τεχνολογίας: Apple Watch, PlayStation bundles, VR Headsets, Polaroid Cameras είναι τα μεγάλα δώρα κάθε κλήρωσης τα οποία πλαισιώνονται μοναδικά από gift cards για αγορές στο Color Skates και το Sneaker Cage! Τέλος, τριάντα τυχεροί σε κάθε κλήρωση θα κερδίζουν μοναδικά «Γιάννης Αντετοκούνμπο» μπλουζάκια.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή όσες φορές θέλεις, μιας και δεν υπάρχει όριο στις συμμετοχές. Κάθε σετ δώρου σε φέρνει λοιπόν πιο κοντά σε καινούργιες εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες που θα κάνουν την νέα σεζόν ξεχωριστή. Πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου, όπως κάνει και ο Γιάννης Αντετοκούμπο και πέτυχε όποιον στόχο βρεθεί μπροστά παρέα με το αγαπημένο σου STR8.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφτείς το str8myway.com και το @STR8Greece στο Facebook!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice