Κοπέλα που βάφεται
©Unsplash
Beauty

7 τρόποι για να φορέσεις eyeliner

Ξέρεις να το φοράς;

7 χρήσιμα tips για πετυχημένο eyeliner, ιδανική εφαρμογή κι εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Από την πρώτη του κυκλοφορία έως σήμερα το eyeliner αποτέλεσε προέκταση του χεριού της γυναίκας και έγινε απαραίτητο κομμάτι του νεσερέρ μας. Με αμέτρητες εφαρμογές, δίνει τη δυνατότητα με μικρές παραλλαγές να δημιουργούμε εντυπωσιακές αλλά και διαφορετικές εμφανίσεις, όχι μόνο σε νυχτερινές εξόδους αλλά και μες τη μέρα.

1. Γάτα είσαι

All time classic. Ο κλασικός συνδυασμός cat-eye και κόκκινου κραγιόν. Aρέσει… και το ξέρεις.

2. Ο Τοξότης

Τα έντονα φρύδια σε σχήμα τόξου, είναι περισσότερο από ποτέ στη μόδα. Μπορούν να συμπληρωθούν από μια παχιά «φτερωτή γραμμή» eyeliner κι ένα απαλό lip gloss για ένα πιο σοφιστικέ στυλ.

3. Κάτι μπλε

Προσθέσετε βάθος στο βλέμμα σας με την εφαρμογή μιας όμορφης μπλε σκιάς γύρω από τη κλασική μαύρη γραμμή του eyeliner τόσο στο πάνω βλέφαρο όσο και στο κάτω.

Εναλλακτικά μπορείτε να αντικαταστήσετε το μαύρο σας eyeliner μ’ ένα φωτεινό μπλε (έμπνευση από τα αγαπημένα μας 90s).

4. Ψέματα λες

Μια λεπτή μαύρη γραμμή συνοδευόμενη από παστέλ σκιά και ψεύτικες βλεφαρίδες (προαιρετικά) αναδεικνύει απόλυτα τη θηλυκότητά σου. Τολμησέ το.

5. Top 20s

Κατευθείαν από τη δεκαετία του ’20, μια «στραπατσαρισμένη» θολή μαύρη γραμμή, που καλύπτει μεγάλο μέρος του βλεφάρου, εκπέμπει μια grunge και μυστηριώδη αίσθηση.

6. Into the deep

Μια ιδέα για να αναδείξετε το sexy βλέμμα σας, με το μακιγιάζ, είναι συνδυάζοντας την κλασική cat-eye γραμμή με μια ουδέτερη σκιά στην πτυχή του βλεφάρου και μια λευκή highlight σκιά στο φτερό.

7. Sampaign please

Δώσε κυριλέ ύφος στο βλέμμα σου, προσθέτοντας μια πολύ λεπτή «υπογράμμιση» στο γατίσιο look σου στην έξω πάνω και μέσα κάτω γωνία, με ένα μολύβι ματιών σε σαμπανιζέ απόχρωση.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2014

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice