Κοπέλα με καπέλο και σουφρωμένα χείλη
©Unsplash
Beauty

Πώς θα αποκτήσεις σαρκώδη χείλη σε 3 κινήσεις

Σε μόλις 10 λεπτά

Makeup tips για σαρκώδη χείλη με ένα μολύβι και ένα λιπγκλός.

Κάποιες γυναίκες ο καλός Θεός τις προίκισε με πλούσια σαρκώδη χείλη, που αναστατώνουν τους άντρες -βλέπε Αντζελίνα Τζολί. Για τις υπόλοιπες υπάρχει η πλαστική στα χείλη -βλέπε Έμιλι Ρατακόφσκι ή κάτι ακόμα πιο απλό και εύκολο, το μακιγιάζ -βλέπε πιο κάτω.

Χρησιμοποιώντας μόλις τρία προϊόντα και με μερικές απλές κινήσεις, μπορείς να καμουφλάρεις το χείλη σου ώστε να φαίνονται πιο σαρκώδη και θελκτικά. Το μυστικό κρύβεται στο να δώσεις λάμψη στο κέντρο δημιουργώντας ένα απαλό όμπρε εφέ που ξεγελάει το μάτι. Θα χρειαστείς ένα λευκό μολύβι κι ένα nude μολύβι χειλιών, ένα nude λιπ γκλος και το πολύ 10 λεπτά.

Αρχικά, φροντίζουμε τα χείλη μας να είναι καλά ενυδατωμένα. Με το λευκό μολύβι, βάφουμε το κέντρο πάνω και κάτω, πιέζοντας λίγο περισσότερο τη γραμμή στην άκρη τους.

n

Για ενυδάτωση, μας αρέσει το Lipscuff της The Body Shop που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας τα χείλη απαλά, έτοιμα να δεχθούν το κραγιόν.

The Body Shop - Lipscuff
The Body Shop - Lipscuff €7,50

Για λευκό χρώμα διαλέγουμε το μακράς διάρκειας μολύβι χειλών της Chanel, Le Crayon Levres No1.

Chanel - Μολύβι χειλιών λευκό
Chanel - Μολύβι χειλιών λευκό

 

Περνάμε το υπόλοιπο περίγραμμα των χειλιών μας με το nude μολύβι.

n

Το Lip Definer του The Body Shop έχει υπέροχη υφή και αρκετές αποχρώσεις για να διαλέξεις ποια δείχνει πιο φυσική στα χείλη σου.

The Body Shop - Μολύβι χειλιών
The Body Shop - Μολύβι χειλιών €5,63

 

Τέλος, «σβήνουμε» με το δάχτυλό μας το λευκό από το κέντρο προς τις άκρες και περνάμε μια στρώση από το nude λιπ γκλος. Έτοιμη.

n

Το απαλό λιπγκλος της essence, από τη σειρά Crystal Dreams, έχει απαλό ροζ χρώμα και ενυδατώνει βαθιά τα χείλη ενώ αφήνει μια απαλή λάμψη.

essence - Tinting Oil για τα χείλη
essence - Tinting Oil για τα χείλη €4,99

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 2014.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice