Νύχια με μανικιούρ γεωμετρικά σχέδια
©Instagram
Beauty

Καλοκαιρινό μανικιούρ: Τα 10 σχέδια που αγαπήσαμε στο Instagram

Παίρνουμε ιδέες για πρωτότυπα σχέδια και χρώματα

Καλοκαίρι 2020: Τα trends στα νύχια είναι πολλά. Να ποια ξεχωρίσαμε στο Instagram.

Τα νύχια και τα μαλλιά είναι κάτι που μπορώ να χαζεύω με τις ώρες στο Pinterest και το Instagram. Τόσα χρώματα, σχέδια, πρωτότυποι συνδυασμοί, εντυπωσιακά αποτελέσματα. Κάθε φορά που κλείνω ραντεβού για μανικιούρ, κάνω μια ψηφιακή βόλτα για να πάρω ιδέες. Δες τι βρήκα αυτή την εβδομάδα.

Embedded rich media on Instagram

Ο μαίανδρος - Αν θες κάτι «από Ελλάδα». Με φυσικό χρώμα σαν βάση και βαθύ μπλε του Αιγαίου για το σχέδιο, το greek design παίρνει άλλες διαστάσεις.

Embedded rich media on Instagram

Το «τι νέα ψιψίνα;» - Αυστηρά για γατόφιλους, λευκή βάση, ένα αξιολάτρευτο γατούνι στο ένα δάχτυλο και οι τοσοδούλικες πατημασιές του σε όλα τα υπόλοιπα. Μπόνους τιπ: στο άλλο χέρι κάνει ένα κουτάβι και βάλτα να κυνηγιούνται.

Embedded rich media on Instagram

Το μάρμαρο - Καλοκαιρινό, ταιριάζει με πατώματα, αρχαιολογικούς χώρους και το κυκλαδίτικο λευκό-μπλε. Δεν είναι εύκολο σχέδιο, θέλει να έχει εμπειρία η μανικιουρίστα.

Το εναλλακτικό γαλλικό - Παραδέξου το, το γαλλικό είναι πασέ. Εξάλλου έχουν βγει τόσες εναλλακτικές για κομψό μανικιούρ που δεν χρειάζεται να κολλάς στα ίδια. Αυτό εδώ το γαλλικό για παράδειγμα, έχει διακοσμηθεί με μια μικρή πέρλα στο πάνω μέρος. Εξαιρετικό.

 

Το πολύχρωμο γαλλικό - Ακόμα μια εναλλακτική με χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση. Γλιτώνεις και το δίλημμα τι χρώμα να διαλέξω, αφού μπορείς να βάλεις από 5 μέχρι 10 διαφορετικά.

Η σχεδόν ατίθαση - Σου αρέσει το animal print αλλά σου πέφτει και «βαρύ» για να το κάνεις σε όλα τα δάχτυλα. Η εναλλακτική είναι το μισό γαλλιδούλα-μισό τσιτάρα που στην πραγματικότητα θα δείχνει πολύ καλύτερο σε πιο κοντό νύχι.

Embedded rich media on Instagram

Το μάνταλα - Το δάχτυλο με τη στρασωτή ανεμοβλογιά κάνω ότι δεν το βλέπω. Ένα γαλακτερό με γκλίτερ όμως και ένα σχέδιο μάνταλα δεν είναι κακή ιδέα για καλοκαιρινό μανικιούρ. Βέβαια τόση λεπτομέρεια χρειάζεται χρόνο, οπότε αν έχεις μεγάλη αναμονή μέχρι να φύγει το πλοίο σου άραξε και άσε τη μανικιουρίστα να κάνει τα μαγικά της.

Γυαλάδα τόσο όσο - Παστέλ βάση και λίγο γκλίτερ στο τελείωμα, τόσο όσο να προβλήματιζονται όσοι τα κοιτάνε αν γυαλίζουν από το φως ή το γκλίτερ. Λάικ.

Η επιστροφή στη φύση - Λίγο ήλιο, λίγο πρασινάδα, μια ανάσα ελληνικής φύσης και είσαι έτοιμη για ινσταγκραμικές φωτογραφίες. Προσοχή στο πότισμα.

Το «σε δουλειά να βρισκόμαστε» - Τι έλεγα πριν για αναμονές πλοίων; Εδώ να δεις ώρες που πρέπει να περάσεις με τη μανικιουρίστα. Ευκαιρία να γνωριστείτε και καλύτερα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice