Oι celebrities που περιμένουν παιδί μέσα στο 2020

Όλες οι ανακοινώσεις εγκυμοσύνης, στο instagram αλλά και εκτός

Gigi Hadid, Sophie Turner, Chris Pratt και άλλοι διάσημοι που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς το 2020

Μοντέλα, τραγουδιστές, ηθοποιοί και celebrities παντός είδους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς μέσα στην φετινή χρονιά, ανακοινώνοντας τα χαρμόσυνα νέα μέσω των λογαριασμών τους στο ίνσταγκραμ ή και εκτός. Ας δούμε μερικούς από αυτούς!

Gigi Hadid και Zayn Malik


To νέο που έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της παγκόσμιας showbiz και ακόμα ασχολούμαστε μαζί του με την κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid και ο τραγουδιστής Zayn Malik (πρώην μέλος των One Direction) τα φτιάχνουν και χωρίζουν κάθε λίγους μήνες από το 2015 μέχρι σήμερα. Η τελευταία τους επανένωση όμως φαίνεται πως απέδωσε καρπούς (στην κυριολεξία), καθώς ανακοινώθηκε στον κόσμο πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Απρίλιο. Αυτήν την στιγμή οι δυο τους περνάνε καραντίνα στην φάρμα της Gigi στην California, μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της. Η Gigi έχει επιλέξει να μην προβάλει ιδιαίτερα την εγκυμοσύνη της στα social media, επιλέγοντας να ζήσει αυτήν την όμορφη περίοδο μόνο με τα πολύ κοντινά της πρόσωπα και έτσι δεν έχει ανεβάσει ούτε μία φωτογραφία που να προδίδει το γεγονός ότι είναι έγκυος. Δηλώνει όμως πανευτυχής και οι δυο τους ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τον πρώτο τους απόγονο κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με πηγές.

 

Κaty Perry και Orlando Bloom


H γνωστή τραγουδίστρια μας ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με τον πιο ταιριαστό τρόπο, δηλαδή μέσω της μουσικής. Στο τέλος του βίντεοκλιπ για το καινούργιο της κομμάτι "Never Worn White" αποκάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της και στην συνέχεια εξομολογήθηκε στους φαν της ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο μυστικό που χρειάστηκε ποτέ να κρατήσει. Έπειτα δημοσίευσε μία (αξιαγάπητη) φωτογραφία του Orlando Bloom με πασαλειμένο πρόσωπο από ροζ τούρτα, δηλώνοντας έτσι πως οι δυο τους περιμένουν κορίτσι.

 

Joe Jonas και Sophie Turner


H Sansa της καρδιάς μας και ένα από τα τρία μέλη των Jonas Brothers (οι οποίοι είναι απίστευτα cool) είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία, αστεία και stylish ζευγάρια του Hollywood και πλέον είναι έτοιμοι να μεταφέρουν όλη αυτή την θετική ενέργεια και στο πρώτο τους βλαστάρι. Το TMZ αποκάλυψε στις αρχές Φεβρουαρίου ότι η Sophie είναι έγκυος και, ενώ οι δυο τους δεν έκαναν ποτέ επίσημη ανακοίνωση, πλέον είναι πασιφανές από τις φωτογραφίες της πως το μωρό ετοιμάζεται να έρθει.

 

Lea Michele και Zandy Reich


Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Lea Michele σίγουρα δεν είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο του ίντερνετ αυτόν τον καιρό, καθώς έχει δεχθεί πολλαπλές κατηγορίες από πρώην συμπρωταγωνιστές της για ανάρμοστες και ρατσιστικές συμπεριφορές στα γυρίσματα. Στην προσωπική της ζωή βέβαια τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Zandy Reich. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2019 και, σύμφωνα με πηγές, ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς από πάντα.

 

Chris Pratt και Katherine Schwarzenegger


Εκείνος είναι ήρωας της Marvel, εκείνη κόρη του Arnold Schwarzenegger και το παιδί τους σίγουρα θα βγει και εκείνο superhero. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν έναν περίπου χρόνο στην California και η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλη. Να σημειώσουμε πως ο Chris Pratt έχει ήδη έναν γιο από τον γάμο του με την ηθοποιοό Anna Farris, η οποία είναι και εκείνη έγκυος αυτήν την στιγμή, από τον νέο της σύντροφο. Με έναν πόνο και στις δύο περιπτώσεις!

 

Ciara και Russell Wilson


Το τρίτο παιδί της οικογένειας Wilson ετοιμάζεται να χαιρετήσει για πρώτη φορά τον κόσμο! Η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω ίνσταγκραμ και πλέον είναι έτοιμη να γεννήσει. Μάλιστα πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην βρετανική Vogue, μιλώντας ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μέλλουσα μητέρα τριών κατά την διάρκεια της καραντίνας.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice