Σελένα Γκόμεζ: Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο η σειρά καλλυντικών της
Η Σελένα Γκόμεζ © EPA/IAN LANGSDON
Beauty

Σελένα Γκόμεζ: Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο η σειρά καλλυντικών της

Στις 3 Σεπτεμβρίου έρχεται η Rare Beauty

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Σε κυκλοφορία θα τεθεί η νέα σειρά καλλυντικών της Σελένα Γκόμεζ, Rare Beauty, από τις 3 του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Μετά από έξι μήνες αναμονής από τη στιγμή που η Σελένα Γκόμεζ ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα κυκλοφορήσει τη νέα της σειρά καλλυντικών, η Rare Beauty είναι έτοιμη και όπως ανακοινώθηκε στο Instagram, θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο ιστότοπος της εταιρείας -ο οποίος διαθέτει βίντεο, φωτογραφίες και πληροφορίες αποστολής- έχει μια επιλογή εγγραφής μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της σειράς όσο θα πλησιάζει η μέρα κυκλοφορίας.

Εκτός από rarebeauty.com, τα προϊόντα Rare Beauty θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora.

Αν και τα προϊόντα δεν είναι έτοιμα ακόμα για να βγουν στην αγορά η Γκόμεζ δήλωσε στο εισαγωγική βίντεο της σειράς: «Ήθελα να φτιάξω μια σειρά με την οποία κανείς να νιώθει άνετα. Ξέρετε, νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πίεση ότι πρέπει να μοιάζουν σαν τους άλλους ή θα πρέπει να αγοράσουν κάτι γιατί το αγοράζουν όλοι οι άλλοι».

Η Γκόμεζ έχει επίσης καταστήσει σαφές ότι θέλει η «Rare Beauty» να συνδράμει στον αγώνα για περισσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Τον Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δημιουργεί το Rare Impact Fund, και το 1% από τις πωλήσεις της σειράς θα δοθεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους, με την ελπίδα να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 10 χρόνια.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice