10 celebrities που δημιούργησαν δική τους σειρά καλλυντικών
Iman Cosmetics / instagram
Beauty

9 celebrities που δημιούργησαν δική τους σειρά καλλυντικών

Και μοσχοπουλάνε

9 επιτυχημένες γυναίκες του θεάματος που μπήκαν στον χώρο της ομορφιάς δημιουργώντας δική τους σειρά καλλυντικών.

Είναι επιτυχημένες στον τομέα τους, είναι κούκλες, έχουν και επιχειρηματικό πνεύμα. Μπήκαν στον χώρο της γυναικείας ομορφιάς και των καλλυντικών και ανταμείφθηκαν με το παραπάνω βλέποντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να φουσκώνουν. Αυτές είναι 9 δυναμικές γυναίκες του entertainment που πήραν το ρίσκο τους να δημιουργήσουν σειρές καλλυντικών και να ασχοληθούν με τη γυναικεία φροντίδα και ομορφιά. 

Kylie Jenner

Η επιτυχία των Kylie Cosmetics την έκανε δισεκατομμυριούχο. Σπρώχνει τα καλλυντικά της από το ίνσταγκραμ με κάθε τρόπο, ενώ διαρκώς αφουγκράζεται τις γυναικείες ανάγκες και συμπληρώνει την γκάμα με νέα προϊόντα.

Kim Kardashian West

Η αδελφή της Κάιλι Τζένερ έχει τη δική της σειρά, την KKW Beauty. Κάιλι και Κιμ συχνά συνεργάζονται και τα limited edition προϊόντα κυκλοφορούν με την επωνυμία KKW x Kylie. Η Κιμ χαρακτηρίζει την ενασχόλησή της με τα καλλυντικά χόμπι, αλλά τα έσοδα δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα. Έχει και δικό της άρωμα.

Millie Bobby Brown

Η Ιλέβεν του Stranger Things έχει από πέρσι τον Αύγουστο τη δική της σειρά φροντίδας και μέικαπ, Florence by Mills. Ετοίμαζε τα καλλυντικά της για δύο χρόνια μέσα σε απόλυτη μυστικότητα. Το brand έχει το όνομα της προγιαγιάς της και περιλαμβάνει τα πάντα, από μάσκες προσώπου μέχρι κονσίλερ.

Lady Gaga

Η σειρά ομορφιά της ονομάζεται Haus Laboratories και διατίθεται αποκλειστικά από την Amazon. Όλα τα προϊόντα τα περιγράφει αναλυτικά με αναρτήσεις της στο ίνσταγκραμ η ίδια η Lady.

Rihanna

Η Ριάνα ονόμασε τα καλλυντικά της Fenty Beauty, κι έτσι μάθαμε το επίθετό της. Τα Fenty συνέβαλαν στο να γίνει η σταρ πάμπλουτη, αφού έχουν πάρει πολύ θετικές κριτικές και πουλάνε. Ειδικά το φον-ντε-τέν και το κονσίλερ της με 50 αποχρώσεις χαρακτηρίστηκαν «εφεύρεση της χρονιάς» το 2017 από το περιοδικό Time.

Iman

Iman Cosmetics ονομάζεται η σειρά του σπουδαίου μοντέλου που δημιουργήθηκε το 1994 και απευθύνεται αποκλειστικά σε έγχρωμους ανθρώπους. Το φον-ντε-τεν της περιλαμβάνει 16 αποχρώσεις του καφέ.

Jessica Alba

Η Honest Company που της ανήκει είναι μια μεγάλη και επικερδής εταιρεία. Δημιουργήθηκε το 2011 σε μια προσπάθεια της Τζέσικα να βοηθήσει τις νέες μητέρες με την υγιεινή των βρεφών τους. Περιελάμβανε μωρομάντιλα και πάνες. Στη συνέχεια επεκτάθηκε στα καλλυντικά και στα προίόντα ομορφιάς, από κραγιόν μέχρι μάσκαρες.

Drew Barrymore

Ονομάζεται Flower Beauty και είναι ένα απολύτως οικολογικό brand. Δημιουργήθηκε το 2013 από την Ντριου, που υποστηρίζει πως ασχολείται με το μέικαπ από την ηλικία των 6 ετών. Η σειρά έχει όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα για να λάμπει.

Miranda Kerr

Ονόμασε την εταιρεία της με προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς Kora Organics. Πριν προχωρήσει στο εγχείρημα σπούδασε «ψυχολογία διατροφής και υγείας» σε πανεπιστήμιο της Αυστραλίας. Η Κόρα υπάρχει από το 2009 και τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα στα μεγαλύτερα καταστήματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice