Οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ, όπως τις έδειξαν οι πασαρέλες

Πέντε ιδέες για μακιγιάζ (που ταιριάζει με μάσκα) για να δοκιμάσεις

Οι Εβδομάδες Μόδας καθορίζουν τις τάσεις όχι μόνο στα ρούχα αλλά και το μακιγιάζ. Αυτά είναι όσα είδαμε στο Παρίσι.

Εκτός από τις δυναμικές εμφανίσεις μόδας, οι πασαρέλες στο Παρίσι ήταν πραγματικά αποκάλυψη και για τις τάσεις στο μακιγιάζ. Οι οίκοι μόδας εμπνεύστηκαν από την παγκόσμια καθημερινότητα και δημιούργησαν μακιγιάζ που δίνουν έμφαση στα μάτια και μπορείς να φορέσεις οποιαδήποτε στιγμή -μαζί με τη μάσκα φυσικά. Δες ποια ξεχωρίσαμε...

Smokey eyes

Μαύρο, έντονο, δραματικό. Το smokey eye φέτος εμπνέεται από την αιγύπτια πριγκίπισσα Νεφερτίτη και κατακτά τις πασαρέλες των Dior, Chloé και Giambattista Valli. Κομψή, μυστηριώδης, σαγηνευτική, αυτό λέει το μαύρο περίγραμμα στα μάτια.

Super smokey eyes

H Chanel του έδωσε λίγη υπερβολή ακόμα με μαύρη σκιά. Έχεις rock διάθεση; Εδώ είσαι.

Φωτιά στα κόκκινα

Το κόκκινο φεύγει από τα χείλη (αφού πια σπάνια τα βλέπουμε) και ανεβαίνει στα μάτια για τολμηρές εμφανίσεις με κόκκινο eyeliner. Το είδαμε στους Salvatore Ferragmo και Batsheva και το αγαπήσαμε.

Επιστροφή στο contouring

Θυμάσαι που κάποτε το έκαναν όλες και είχες τρελαθεί να ψάχνεις στο google τις σωστές τεχνικές και όταν πια το έμαθες έφυγε από τη μόδα; Ετοιμάσου γιατί επιστρέφει. Το είδαμε στην Isabel Marant, κάτι παραπάνω θα ξέρει δεν μπορεί.

Το μάτι της γάτας

Εντάξει δεν νομίζω ότι αυτό το στιλ εφαρμογής eyeliner επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις μόδες, είναι διαχρονικό. Ωστόσο είχαμε καιρό να το δούμε στις πασαρέλες και να που έκανε την εμφάνισή του στους Paco Rabanne και Valentino.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice