Κάνε κότσο τα μαλλιά σου, να φανεί η ομορφιά σου
© Max Mumby/Indigo/Getty Images
Beauty

Κάνε κότσο τα μαλλιά σου, να φανεί η ομορφιά σου

Ο κότσος δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Βρήκαμε 7 celebrities που προτιμούν να ανεβάζουν τα πλούσια μαλλιά τους σε κότσο, είτε σινιόν είτε κάζουαλ χαλαρό.

Ο συναρπαστικός κόσμος του κότσου! Χαμηλός σαν της Μέγκαν Μαρκ, ψηλός σαν της Τζίτζι Χαντίντ, σφιχτός σαν της Μαρίας Κάλλας, ο κότσος δίνει άλλον αέρα, σχεδόν θεατρικό, σε ένα κεφάλι. Κι ας είναι ό,τι πιο μίνιμαλ σε χτένισμα.

Είναι ό,τι πρέπει για επίσημες εκδηλώσεις, αν είναι σινιόν και κλασικός. Είναι ένα εξαιρετικό κάζουαλ, αν είναι χαλαρός και μοντέρνος. Ή ένα ωραίο κολπάκι για να καλύψεις το γεγονός ότι έμεινες άλουστη και το μαλλί σου είναι λιγδωμένο.

Ο κότσος θέλει μεράκι και γούστο για να γίνει ωραίος, γι’ αυτό και στο κομμωτήριο θα σου τον φτιάξουν υποδειγματικό. Όμως μπορείς και μόνη σου αρκεί να διάθετεις φουρκέτες και φαντασία.

Φέτος η μόδα ζητά τον κότσο, αν κρίνουμε από τα πολλά κορίτσια του θεάματος που τον προτιμούν. Με τον κότσο πετυχαίνεις ανάγλυφους όγκους, ενώ είναι η καλύτερη λύση για ατίθασα μαλλιά και μια bad hair day.

Δείτε πώς μεταμορφώνουν το κεφάλι τους μερικά από τα πιο στιλάτα κορίτσια της σόουμπιζ και πάρτε ιδέες.

Η Τρέισι Έλις Ρος έχει πυκνό, σγουρό, μπουκλωτό μαλλί. Το συμμαζεύει με κότσους, που είναι η «επίσημη» κόμμωσή της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Και η Νικόλ Κίντμαν σηκώνει τα ξανθιά της μαλλιά σε χαλαρούς κότσους με μερικές αφέλειες να πέφτουν ανάλαφρα. Το συγκεκριμένο χτένισμα αναδεικνύει τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου της.  

Η Οπάλ Τομέτι (@opalayo) είναι συγγραφέας, φεμινίστρια και συνδημιουργός του κινήματος Black Lives Matter. Με το πλούσιο ράστα μαλλί της δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα να κάνει τον δικό της ιδιαίτερο κότσο. Απλό και ελεγκάν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ως μέλλουσα μητέρα η Τζίτζι Χαντίντ δεν είχε χρόνο για ισιώματα και πιστολάκι. Ένα σήκωμα των τριχών, ένα κλάμερ και έτοιμη ακόμα και για επαγγελματική φωτογράφηση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita Nyong'o (@lupitanyongo)

Τη Λουπίτα Νυόνγκ την είχαμε γνωρίσει από το σινεμά με ξυρισμένο κεφάλι. Πλέον όμως το μαλλί μεγάλωσε πολύ και η ηθοποιός παίζει ευφάνταστα μαζί του. Πολύ όμορφο χτένισμα που δίνει και ύψος. 

Η Μέγκαν με τον χαμηλό κότσο της. Μια ωραία κοριτσίστικη και ταυτόχρονα επίσημη κουπ που σε ξελασπώνει στο κόκκινο χαλί αλλά και στο απογευματινό running στο πάρκο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorit Kemsley (@doritkemsley)

Η Ντόριτ Κέμσλι έχει τον πιο περίτεχνο κότσο. Το μαλλί γίνεται κοτσίδα και η κοτσίδα στερεώνεται ψηλά. Το συγκεκριμένο χτένισμα θέλει λίγη προσοχή, καθώς λίγο απέχει από το να δείχνεις όχι κομψή αλλά Μαγδάλω Καταραχιά. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice