Σκέφτεσαι να βάψεις μαλλί; Πάρε ιδέες από τους celebrities
© instagram
Beauty

Σκέφτεσαι να βάψεις μαλλί; Πάρε ιδέες από τους celebrities

Κορίτσια του θεάματος που ήδη το 2021 έκαναν δραματικές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών τους

Βρήκαμε πέντε κορίτσια της σόουμπιζ που άλλαξαν χρώμα στα μαλλιά τους με το που άλλαξε η χρονιά. Αν το σκέφτεσαι κι εσύ, πάρε ιδέες.

Κάθε που αλλάζουν οι χρονιές, αρχίζουν και οι σκέψεις μας για προσωπικές αλλαγές. Επειδή όμως δεν θέλουμε να κόψουμε το κάπνισμα ή το φαγητό, ούτε μπορούμε να αφήσουμε μούσι ή μουστάκι, ξεσπάμε στα μαλλιά μας.

Στο ίδιο κλίμα κινούνται και οι διάφοροι celebrities. Άλλοι κουρεύτηκαν, άλλοι έκαναν πιο δραματικά πράγματα αλλάζοντας άρδην το χρώμα στην κώμη τους. Στη συνέχεια μοιράστηκαν τη χαρά και το αποτέλεσμα στο instagram, γιατί μοιρασμένη χαρά στο instagram διπλή χαρά, το λέει και ο πάνσοφος λαός. Κι έτσι μπορούμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί να κρίνουμε, να αποθεώσουμε ή να κράξουμε, αλλά και να πάρουμε έμπνευση.

Ταυτίζεσαι με τις τσούπρες; Προχώρα το. Όμως, προσοχή: είναι μούρλια, είναι τρέλα τα μαλλιά της Κρίσι Τέιτζεν, αλλά μη βιαστείς να τινάξεις το φυσικό σου χρώμα στον αέρα. Δείξε αυτοσυγκράτηση, μελέτησε τις παλέτες, ρώτα καμιά φίλη σου και μετά πιάσε τα πινέλα και τις μπογιές. Τα εξαντρίκ χρώματα κρύβουν παγίδες. Με πρώτη και καλύτερη ότι ξεβάφουν από το πρώτο λούσιμο. Η αλήθεια να κλαίγεται.

Μπέλα Χαντίντ
Το σήμα κατατεθέν της ήταν τα σκούρα καστανά της μαλλιά με λίγο όμπρε. Στις 3 Ιανουαρίου το μοντέλο ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με το νέο της look. Δύο μεγάλες μπροστινές κόκκινες της φωτιάς και πορτοκαλί τούφες πλαισιώνουν το τέλειο πρόσωπό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Τεράτζι Χένσον
Η Κούκι της σειράς Empire στις 2 Ιανουαρίου πέρασε τη σγουρή της τρίχα με ένα μοβ έντονο πενθί. Η ίδια βέβαια το χαρακτηρίζει «βασιλικό» μοβ και ίσως να έχει δίκιο, καθώς μοιάζει να ξεπήδησε από το παλάτι του Bridgerton. Η Χένσον είναι αμάσητη όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της και κάνει κατά καιρούς διάφορες εκκεντρικότητες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by taraji p henson (@tarajiphenson)

Κρίσι Τέιτζεν
Στις 10 Ιανουαρίου η Κρίσι Τέιτζεν έγινε πανκ αλλά χωρίς λοφίο. Κράτησε τα μακριά της μαλλιά στο μήκος τους αλλά τα πέρασε με ένα ωραιότατο έντονο ροζ μοβ που θυμίζει Σίντι Λόπερ. Το πρώην μοντέλο και νυν σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Τζον -All of Me- Λέτζεντ στο παρελθόν είχε τολμήσει μέχρι ανταύγειες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Ciara
Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, χορεύτρια κα μοντέλο Ciara έκανε κάτι ανάλογο με την Κρίσι Τέιτζεν. Μπλε ρίζα και ροζ των πανκ της δεκαετίας του ’80 στο υπόλοιπο. Στο ίδιο ποστ μας ανακοίνωσε πως έχασε και 12,5 κιλά. Άλλος άνθρωπος! Η Ciara αποχαιρέτησε τον παλιό χρόνο με  ένα ασημί-σιέλ με διακριτικές πράσινες ανταύγειες που ήταν επίσης εντυπωσιακό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

 

Άριελ Γουίντερ
Η ηθοποιός, μέλος του καστ της σειράς Modern family, είναι κανονικά μελαχρινή. Το καλοκαίρι έγινε πλατινέ ξανθιά, μετά για ένα φεγγάρι πέρασε στο ροζ και τα Χριστούγεννα του 2020 πήγε στο άσπρο ασημί. Καλό, αλλά δύσκολο χρώμα. Κιτρινίζει γρήγορα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice