5 εύκολα tips για να είμαστε fabulous!
© M Jurcevic / Pixabay
Beauty

5 εύκολα tips για να είμαστε fabulous!

Χρώμα ζαχαροπλαστικής για τις ανεπιθύμητες ανταύγειες; Μάλιστα!

Βρήκαμε 5 εύκολα κολπάκια για να ξεφορτωθούμε «μουστάκι» και ξεπλυμένες ανταύγειες, για να δώσουμε όγκο στο μαλλί και να κάνουμε μόνες μας λεύκανση.

Ας είναι το resolution της νέας χρονιάς: να είμαστε και να φαινόμαστε fabulous, όπως μας ήθελε και η Σαμάνθα Τζόουνς στο Sex and the City.

Το να είσαι εκθαμβωτική δεν απαιτεί απαραίτητα πανάκριβες πλαστικές ή θεραπείες, ούτε απλησίαστα καλλυντικά και προϊόντα κοσμετολογίας. Άλλωστε το θάμβος είναι θέμα διάθεσης και αυτοπεποίθησης.

Καμιά φορά είναι μια μικρή λεπτομέρεια που μας χαλάει στην εμφάνισή μας. Και το σίγουρο είναι πως υπάρχουν μερικά τρικάκια που μας βοηθούν να διορθώσουμε λεπτομέρειες και να πετύχουμε ομορφιές εύκολα, γρήγορα και τζάμπα.

Ορίστε 5 κολπάκια ομορφιάς που ίσως πρέπει να δοκιμάσουμε το 2021.

Ξεφορτωθείτε τις πορτοκαλί ανταύγειες

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stylist ??Fernie (@fernie_foils)


Όσες βάφουμε τα (σκούρα) μαλλιά μας πολλά χρόνια ή κάνουμε συχνά ανταύγειες, ξέρουμε τι σημαίνει να ξεφυτρώνουν στο κεφάλι μας κίτρινες ή πορτοκαλί τούφες, που μοιάζουν με καμένες. Για να τις ξεφορτωθούμε, θα χρειαστούμε ένα προϊόν μαγειρικής και ένα ζαχαροπλαστικής! Αναμειγνύουμε 2 φλιτζάνια λευκό ξίδι με 10 σταγόνες μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής και 3-4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Λούζουμε τα μαλλιά μας και εφαρμόζουμε το μείγμα. Αφήνουμε για 10 με 15 δευτερόλεπτα και ξεβγάζουμε. Πώς λειτουργεί το κόλπο; Το κόκκινο και το μπλε χρώμα θα δημιουργήσουν ένα ωραίο μοβ, το οποίο θα εξουδετερώσει και θα σκουρύνει τις ανοιχτές ανταύγειες.

 

Δώστε όγκο στο μαλλί σας

 

 

Αν τα μαλλιά σας είναι κάπως πατίκα, η λύση βρίσκεται στο ξηρό σαμπουάν. Εφαρμόστε το σαμπουάν πριν κοιμηθείτε και το πρωί θα ξυπνήσετε Μαρία Σολωμού (εντάξει, υπερβάλλουμε λίγο)! Το ξηρό σαμπουάν πωλείται παντού. Χρησιμοποιείται κυρίως στα ταξίδια ή στις διακοπές σε κάμπινγκ. Είναι η λύση αν τα μαλλιά μας είναι έξτρα λιπαρά και δείχνουν μονίμως λιγδωμένα.

Βγάλτε το «μουστάκι» χωρίς αποτρίχωση

 

 

Εντάξει, το μουστάκι τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας, αλλά όχι στις γυναίκες. Επειδή όμως το κερί πονάει, σας παρουσιάζουμε έναν εντελώς ανώδυνο και σχεδόν νόστιμο τρόπο. Ανακατεύουμε 1 κουταλιά της σούπας ρεβυθάλευρο (υπάρχει στα βιολογικά προϊόντα του σούπερ μάρκετ) με μία κουταλιά της σούπας τυρί cottage και μια πρέζα κουρκουμά. Αν το μείγμα είναι πολύ σφιχτό, προσθέτουμε λίγο νεράκι ή λίγη κρέμα γάλακτος. Απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις και αφήνουμε τη μάσκα να στεγνώσει. Ξεπλένουμε και πάει το μουστάκι!

Άσπρα δόντια ξέξασπρα

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malvina Spahija (@youdent.al)

 

Σπιτική λεύκανση δοντιών; Μάλιστα! Παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Το γεμίζουμε με οδοντόκρεμα και πασπαλίζουμε με μαγειρική σόδα. Καλύπτουμε τα δόντια μας με το αλουμινόχαρτο, αφήνουμε για λίγη ώρα και ξεπλένουμε το στόμα μας.

Πώς να προστατεύσουμε το σφουγγαράκι του μέικ απ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candy Lee (@cndylee777)

 

Παίρνουμε ένα Kinder έκπληξη. Τρώμε τη σοκολάτα και παίζουμε με το δωράκι. Μετά χρησιμοποιούμε το αυγό για θήκη του σφουγγαρακίου. Με τον τρόπο αυτό δεν θα φθείρεται και δεν θα λερώνεται.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice