Ξανθιά γυναίκα με κόκκινο κραγιόν στα χείλη
© Unsplash/ Andrey Zvyagintsev
Beauty

Clinique Pop™ Reds: Τα απόλυτα κόκκινα κραγιόν της σεζόν

Τρεις από εσάς θα κερδίσουν το νέο σούπερ κραγιόν, ιδανικό και ως ρουζ που διαρκεί 8 ώρες. Διαβάστε πώς.

Τα νέα κραγιόν της Clinique σε 7 μοναδικές αποχρώσεις μπορούν χρησιμοποιηθούν τόσο στα χείλη, όσο και στα ζυγωματικά ως ρουζ.

Ας γιορτάσουμε τις εξόδους μας με χαμόγελο, φορώντας μια απόχρωση του κόκκινου σχεδιασμένη για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση.  Εφαρμόζεται πανεύκολα. Τα χείλη έχουν ανάλαφρη αίσθηση, ενώ παράλληλα το χρώμα του διαρκεί έως 8 ώρες. Η σύνθεσή του προστατεύει και φροντίζει τα χείλη, παρέχοντας παράλληλα σταθερή και υψηλή κάλυψη.

Η Clinique Pop™ Reds είναι μια σειρά από πλούσιες και σαγηνευτικές αποχρώσεις του κόκκινου, που κολακεύουν κάθε απόχρωση επιδερμίδας και είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για ένα άψογο look. Δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ ή το τσαντάκι σας καθώς μπορούν χρησιμοποιηθούν τόσο στα χείλη, όσο και στα ζυγωματικά, οπότε έχετε ένα φανταστικό προϊόν για δυο χρήσεις. Βασισμένα πάνω σε έναν κατοχυρωμένο αλγόριθμο που στηρίζεται στην Χρυσή Τομή και βρίσκεται πίσω από το Clinique Shade Match Science™, οι επτά αυτές αποχρώσεις έχουν δημιουργηθεί για να κολακεύουν την απόχρωση και τον τόνο της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά. Επιτέλους, η ιδανική κόκκινη απόχρωση του κόκκινου και αυτό αποδεικνύεται.

Αποτελεί το νούμερο 1 προϊόν της χρονιάς γιατί:

  • Προσφέρει μεγάλη διάρκεια, έως και 8 ώρες μετά την εφαρμογή.
  • Το χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο.
  • Παρέχει σταθερή εφαρμογή, χωρίς να «τρέχει» ή να σας δυσκολεύει στο να ακολουθήσετε το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σας.
  • Δημιουργημένο με θρεπτικά και μαλακτικά συστατικά όπως Στερόλες Ροδιού και Σκουαλένιο.
  • Και βέβαια, γιατί πρόκειται για σύνθεση πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τα χείλη και στα ζυγωματικά ως ρουζ!
  • Προσφέρει πλήρη κάλυψη και το τελείωμα είναι υψηλής λάμψης
  • Απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας (1, 2, 3, 4) 

Αποχρώσεις κόκκινο κραγιόν της Clinique
© Clinique

Για να το χρησιμοποιήσετε, τα βήματα είναι πολύ απλά. Εφαρμόζετε σε καθαρά χείλη, χωρίς μακιγιάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με περίγραμμα χειλιών. Το συγκεκριμένο υπερ-προϊόν πολλαπλών χρήσεων μπορεί να εφαρμοστεί και στα ζυγωματικά. Για να το χρησιμοποιήσετε ως ρουζ, στρέψτε απαλά τη συσκευασία για να έχετε μικρή ποσότητα κραγιόν (και για να μη σπάσει η άκρη του) και απλώστε λίγη ποσότητα στο εξωτερικό μέρος της παλάμης σας και με τη βοήθεια του πινέλου Clinique Buff εφαρμόζετε ομοιόμορφα στα ζυγωματικά.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο clinique.gr σε επτά αποχρώσεις: Red Hot, Red-Handed, Red-y to Party, Red-y or Not, Red Carpet, Red-y to Wear, και Roses are Red.

Το χρωματολόγιο τωμ κόκκινων κραγιόν της Clinique
© Clinique

Η τεχνολογία του βασίζεται στα μοναδικά του συστατικά. Το σκουαλένιο, το οποίο είναι ένα θρεπτικό και ανάλαφρο εκχύλισμα ελαίων και τις στερόλες ροδιού, ένα μαλακτικό συστατικό που προέρχεται από σπόρους του σούπερ-φρούτου ροδιού. Τα pop reds είναι 100% χωρίς άρωμα, απαλά για τα χείλη και για την επιδερμίδα, δοκιμασμένα για να μην προκαλούν αλλεργίες. 

Η νέα σειρά με κόκκινα κραγιόν της Clinique

Super Διαγωνισμός:

H ATHENS VOICE και η CLINIQUE χαρίζουν σε 3 από εσάς 1 κραγιόν Clinique Pop™ Red. Ακολουθήστε το LOOKmag και την Clinique στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «CLINIQUE» στο θέμα, µέχρι 27/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice