Η Gigi Hadid στο Paris Fashion Week για τη σεζόν Α/Κ 2023
© EPA
Beauty

Τι χρώμα να διαλέξω για τα μαλλιά μου: Αυτές είναι οι τοπ αποχρώσεις του 2023

Ποιοι celebrities καθόρισαν τη χρωματική παλέτα για το 2023;

Hair colour trends 2023: Οι κυρίαρχες απόχρωσεις μαλλιών για φέτος και οι celebrities που αποτέλεσαν έμπνευση

Η Rihanna είπε ότι κάθε φορά που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της νιώθει άλλος άνθρωπος. Πράγματι, δεν έχει και άδικο. Αν βάψεις τα μαλλιά σου και η αλλαγή σου ταιριάξει, τότε είναι πολύ πιθανό να χαμογελάς για καιρό κάθε φορά που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Άλλωστε, μερικές φορές το φυσικό χρώμα των μαλλιών ενός ανθρώπου δεν κολακεύει τον εγγενή τόνο του δέρματός του, δημιουργώντας ασυμφωνία μεταξύ των δύο πιο σημαντικών στοιχείων ενός προσώπου.

Αν ακόμη δεν έχετε τολμήσει μια αλλαγή στα μαλλιά σας,  τότε το 2023 είναι η κατάλληλη χρονιά για να πειραματιστείτε. Είτε είστε λάτρης ενός statement look, είτε προτιμάτε κάτι πιο διακριτικό, η παλέτα χρωμάτων φέτος έχει σίγουρα κάτι για εσάς. Οι τάσεις αυτές, φυσικά, από κάπου ξεκίνησαν και οι celebrities έπαιξαν και πάλι τον ρόλο τους στη διαμόρφωσή τους. Παρόλου που οι κορυφαίοι κομμωτές εκτονώνουν τη δημιουργικότητα τους στα κεφάλια των διασήμων, πάντοτε φροντίζουν να προστατεύουν τη εικόνα τους και τα εκατομμύρια που στηρίζονται πάνω σε αυτή. Αυτό μας δίνει, λοιπόν, έναν καλό λόγο για να εμπιστευτούμε τις επιλογές τους.

Copper Red

Από το φλογερό κόκκινο και το βαθύ μπορντό έως το ζεστό καστανόξανθο, όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου θα είναι δημοφιλείς το 2023. Το χάλκινο όμως  θα είναι ένα από το χρώματα που θα ξεχωρίσουν. Η Kendall Jenner ξεκίνησε ανεπίσημα την τάση του χάλκινου κόκκινου το περασμένο καλοκαίρι και από τότε έχουμε δει πολλές διασημότητες, όπως η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski, να ακολουθούν το παράδειγμά της.

Candlelit Brunette

Το Candlelit Brunette είναι η πιο διακριτική μεταμόρφωση μαλλιών, καθώς περιλαμβάνει ανταύγειες με μικρές αντιθέσεις, που μοιάζουν σαν να λάμπουν στο φως των κεριών. Οι ανταύγειες της Ashley Park, της πρωταγωνίστριας από τηn πολυσυζητημένη σειρά Emily in Paris είναι μια από τις καλύτερες εκδοχές Candlelit Brunette που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Barbie Blonde

Μπορεί η Barbie να έπαθε σκολίωση, αλλά τουλάχιστον δεν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της. Μάλιστα, φέτος το κλασσικό ξανθό της Barbie ανήκει στις τάσεις της χρονιάς. Αν σας τρομάζει η συγκεκριμένη απόχρωση, τότε μπορείτε να το τολμήσετε, διατηρώντας το ίδιο ξανθό στις ρίζες, τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σας, όπως ακριβώς έχει κάνει η Anya Taylor-Joy και η Gigi Hadid.

Glossy Brunette

Αν πιστεύετε ότι το Candlelit Brunette είναι η μόνη επιλογή μελαχρινού για φέτος, περιμένετε. Η Kate Middleton απέδειξε ότι τα καστανά μαλλιά κρύβουν μοναδική χάρη στο φινίρισμα. Για να πετύχετε και εσείς ένα Glossy Brunette στα καστανά σας μαλλιά, μπορείτε να δώσετε έμφαση στη σωστή ενυδάτωση  τους με μάσκες, ορούς και έλαια. Στην περίπτωση που δεν είστε φυσική μελαχρινή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καστανή βαφή σε ψυχρούς τόνους, η οποία θα δώσει στα μαλλιά αυτό το λαμπερό, γυάλινο φινίρισμα.

Peachy Rose

Το ροζ μαλλί παίζει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά το 2023 έκανε την εμφάνισηή του σε πρωτότυπη απόχρωση, το Peachy Rose. Tο Peachy Rose μπορεί να αποτελέσει μια χαρούμενη πινελιά στην εμφάνισή σας, ενώ είναι και η ιδανική μετάβαση του στιλ σας από τον χειμώνα στην σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι. Την απόχρωση αυτή την έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς πολλοί celebrities με την εκδοχή της Meghan Fox να έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice