12 Met Gala ιδέες νυχιών για να εμπνευστείς

Οι λεπτομέρειες (στα δάχτυλα) κάνουν τη διαφορά

Met Gala 2023: Τα νύχια των διασήμων που ξεχώρισαν από τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

Λίγες μόλις ώρες μετά την έναρξη του Met Gala 2023, το ίντερνετ είχε «πλημμυρίσει» από φωτογραφίες και σχόλια για τις εμφανίσεις των καλεσμένων. Στο Instagram έβλεπες λαμπερές πόζες, στο Twitter σχόλια για τους πιο καλοντυμένους και κακοντυμένους, στο Tik Tok βιντεάκια με backstage στιγμές όπως η συνάντηση Jared Leto με Anne Hathaway ή το πιάσιμο χεριών Gigi Hadid και Kendall Jenner που τείνουν να καθιερώσουν στα Met Gala. Η Dua Lipa ξεχώρισε για την κομψή της εμφάνιση και τα πανάκριβα κοσμήματα που φορούσε, ενώ ο Jared Leto φρόντισε να μείνει αξέχαστος ως γιγάντια Choupette (η αγαπημένη γάτα του Karl Lagerfeld φυσικά). Και κάπου ανάμεσα σε νυφικά κοστούμια, ουρές δεκάδων μέτρων, black and white εμφανίσεις και εξτραβαγκάντ επιλογές, ξεχωρίσαμε τις λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν υπέροχα ένα look. Το μανικιούρ μπορεί άλλωστε να προσθέσει ή να αφαιρέσει πόντους από μια προσεγμένη εμφάνιση και αυτό είναι κάτι που οι στυλίστες του Χόλιγουντ γνωρίζουν πολύ καλά.

Η Rita Ora εμφανίστηκε με μακριές αλυσίδες στα νύχια που έδιναν ένα πιο grunge στιλ στην εμφάνιση. Υποθέτουμε βέβαια ότι θα τη δυσκόλεψαν στο φαγητό ή στο να πάει μια τούφα μαλλιών πίσω από το αυτί της. Τουαλέτα δεν πρέπει να πήγε στο Met Gala.

Κομψό nude με μεγάλα στρας επέλεξαν για την εμφάνιση της Sydney Sweeney. «Θέλαμε να μιμηθούμε το υπέροχο Miu Miu φόρεμα της Sydney δημιουργώντας ένα όμπρε λουκ με κρυστάλλους. {..} Για να το κάνουμε ακόμα πιο εντυπωσιακό, προσθέσαμε κρυστάλλους. Το λουκ ταίριαξε υπέροχα στο θέμα του Met για τη διαχρονική μόδα», έγραψε η nail artist Zola Ganzorigt.

Η διάσημη-από-το-Emily-in-Paris, Ashley Park, φόρεσε γάντια μηχανής με κομμένα δάχτυλα ώστε να φαίνεται το μανικιούρ που παρέπεμπε επίσης σε biker style με στρογγυλά τρουκς και μαύρο χρώμα.

Η Lizzo συνδύασε μαύρο χρώμα με λευκή πέρλα για το απόλυτο Karl Lagerfeld nail style.

Nude χρώμα με ιριδίζοντα στρας και για την γοητευτική κοκκινομάλλα Jessica Chastain

Μερικά από τα αγαπημένα μας nail trends είδαμε μαζεμένα στα δάχτυλα της Jennifer Lopez. Και nude βάση, και μαύρο πλάγιο γαλλικό, και ματ και σχέδιο το logo Chanel. 

Μια Chanel καμέλια σε ένα κατά τα άλλα ήσυχο nude μανικιούρ στα χέρια της Miranda Kerr. Την ίδια καμέλια αλλά σε 3D έκδοση είδαμε στα νύχια της Rihanna.

Πέρλες σε nude φόντο και για την Kerry Washington αλλά και την Whitney Peak που τις τοποθέτησε κάτω από το νύχι σε μια surprise εκδοχή.

Η Doja Cat δε θα μπορούσε παρά να έχει... γατίσια νύχια αλλά αναγνωρίζουμε την όμπρε λεπτομέρεια.

Ένα μικρό, διακριτικό Chanel logo σε μαύρο φόντο για την Emily Blunt

And the winner is.... η Elle Fanning με τα νύχια δαντέλα, σε απόλυτη αρμονία με το φόρεμά της.