Το πιο trendy mood board για τα νύχια του καλοκαιριού

Η τελική πινελιά πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Οι 10+1 καλύτερες ιδέες για να εμπνευστείτε για το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ

Γαλλικό, κόκκινο, μαύρο και πάλι από την αρχή είναι το πιο συνηθισμένο μοτίβο στις επιλογές χρωμάτων κάθε γυναίκας ανεξαρτήτως σεζόν, διάθεσης και trends, για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ της, όμως η νέα καλοκαιρινή σεζόν μπορεί να έβαλε τέλος σε αυτή την «ρουτίνα». Παραδέχομαι πως οι συγκεκριμένες επιλογές είναι δικαίως οι πιο συνηθισμένες, καθώς συνδυάζουν την καλαισθησία με την διαχρονικότητα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι πιο τολμηρό, και δεν αναφέρομαι στο διάφανο ή το nude, σας έχουμε ετοιμάσει μια πλήρη λίστα με τις 10+1 τάσεις στο μανικιούρ για το φετινό καλοκαίρι. Επιβεβαιωμένες από celebrity και fashion show, εμπνευσμένες από τηλεοπτικές σειρές αλλά και μουσικά συγκροτήματα και σφραγισμένες από τον πιο διάσημο κριτή τάσεων, ή αλλιώς «Tik Tok», οι ακόλουθες προτάσεις είναι το πιο ενημερωμένο mood board για περιποιημένα και εντυπωσιακά άκρα.

Matcha Green
Το matcha, πέραν από το πιο διάσημο τσάι και σημείο αναφορας όλων των influencer, εκτος από πολύ ιδιαίτερη γεύση, έ
χει επίσης την τέλεια απόχρωση ανοιχτού πράσινου. Το πράσινο, αν και έντονο, τολμηρό χρώμα ως επιλογή μανικιούρ, είχε  φορεθεί απίστευτα και τη περσινή χρονιά, ειδικότερα στους αντίστοιχους ψυχρούς τόνους.

Γαλλικό με glitter twist
Είναι μια πολύ συχνή επιλογή από διάφορες celebrities, όπω
ς και η Ana de Armas, γιατί συνδυάζει την κομψότητα του γαλλικού με μια διακριτική λεπτομέρεια λάμψης.

Glazed tips
Πάλι γύρω από το μοτίβο του γαλλικού, αλλά βασισμένο στην πιο διάσημη τάση στο μανικιούρ που καθιέρωσε η Hailey Bieber και αντέγραψε όλη η υφήλιος, τα glazed tips είναι επίσης μια πιο σικ εκδοχή, κατάλληλη ακόμα και για νύφες!

Ringstones
Τολμηρό αλλά μοναδικό, εμπνευσμένο από τα νύχια της Cassie στο Euphoria, μια σειρά σταθμό για το μακιγιάζ και το styling των πρωταγωνιστών, τα διάφορα διαμαντάκια απογειώνουν τα πολυφορεμένα nude και εγγυώνται ότι κανείς, δεν θα παίρνει τα μάτια του από το μανικιούρ σας.

Καρδούλες παντού
Μια ιδέα που ξεκίνησε από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αγαπήθηκε τόσο πολύ για την ρομαντική νότα που προσδίδει, έγινε
και από τις πιο δημοφιλείς επιλογές του 2023. Ροζ, κόκκινες ή πολύχρωμες οι καρδούλες, όπως και τα λουλουδάκια αντίστοιχα, είναι το απόλυτο παιχνιδιάρικο μανικιούρ.

Ματάκια
«Πάντα να φοράς ένα ματάκι για να σε φυλάει» μου έλεγε από μικρή η γιαγιά μου, και εννοούσε ένα κόσμημα, αλλά ακόμα καλύτερα αν έχεις πολλά στα νύχια σου. Μοναδικό, -στα χρώματα του λευκού και γαλάζιου δίνουν ένα έντονο ελληνικό στοιχείο-, ένα nude ή λευκό μανικιούρ με μικρά ματάκια είναι ότι πρέπει για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. 

Dots manicure
Οι τελίτσες στη βάση κάθε νυχιού είναι μια διακριτική λεπτομέρεια που δίνει ένα twist σε κάθε απλό μανικιούρ, καθώς συνδυάζει μοναδικά την εκκεντρικότητα με την κομψότητα. Για τις λάτρεις της αρμονίας, ένα μανικιούρ με γεωμετρικά σχέδια είναι η πιο ωραία και μοντέρνα πρόταση.

Καναρινί
Άλλο ένα celebrity approved μανικιούρ, καθώς η Hailey Bieber, ως ιέρια του μανικιούρ θα έλεγε κανείς, βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στα nail trends. Το έντονο κίτρινο λοιπόν θα αποτελέσει τη μεγάλη τάση του φετινού καλοκαιριού.

Pastel rainbow
Άλλη μια παιχνιδιάρικη επιλογή και σίγουρα κατάλληλη για τις αναποφάσιστες γιατί μπορείτε να κάνετε όλες τις αποχρώσεις που σας άρεσαν στην παλέτα, μια στο κάθε νύχι
ή ακόμα και ως γραμμή γαλλικού, αλλά ταυτόχρονα κρατώντας την κομψότητα που προσδίδουν τα pastel χρώματα.

Barbiecore
Το έντονο ροζ είναι το χρώμα της χρονιάς, η Barbie το απόλυτο είδωλο, και το φούξια ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα που θα σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που το κοιτάτε, γι αυτό σίγουρα πρέπει να του δώσετε μια ευκαιρία και στο μανικιούρ σας.

Barely there manicure

Για τις πιο συντηρητικές της παρέας, που στοχεύουν στο clean girl aesthetic, αλλά θέλουν μια σικ επιλογή που να μην παιρνάει απαρατήρητη, nude αποχρώσεις με glossy και pearly φινιρίσματα είναι αυτό που ψάχνετε. Περιποιημένα και υγιή άκρα, που δεν ποντάρουν στο ζωηρό χρώμα, ενώ ακτινοβολούν μια διακριτική λάμψη.