Pamela Anderson
© Getty Images/ RB/Bauer-Griffin
Beauty

The «Pam»: Το εύκολο hairstyle που λατρεύουν οι celebrities αυτό το καλοκαίρι

Το ανεπιτήδευτο updo της Pamela Anderson είναι ότι πιο hot υπάρχει αυτή τη στιγμή

Απογειώσετε το σεξαπίλ του καλοκαιρινού σας στιλ με το χαρακτηριστικό χτένισμα της Pamela Anderson: Αυτά είναι τα απλά βήματα για να το πετύχετε σπίτι

Λεπτά φρύδια σχεδιασμένα με μολύβι, μαύρο eyeliner, nude χείλη και ογκώδες πιάσιμο στα μαλλιά. Το signature look της Pamela Anderson είναι τόσο iconic όσο και η σκηνή που τρέχει με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της στην σειρά Baywatch. Το συγκεκριμένο λοιπόν επιμελώς ατημέλητο updo στα μαλλιά της με τις ακατάστατες μπούκλες και τις τούφες/αφέλειες που πέφτουν περιμετρικά στο πρόσωπό της, είναι μια ακόμα νοσταλγική τάση που βρίσκεται στα top χτενίσματα του 2023. Ειδικά, από την στιγμή που η Pamela έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Netflix: «Pamela, a love story», ολοένα και περισσότερα it girls υιοθετούν αυτό το χαρακτηριστικό χτένισμα, ορίζοντάς το ως το απόλυτο trend του καλοκαιριού.

Πάρτε για παράδειγμα την Rihanna, η οποία ανέδειξε ένα δυναμικό, κόκκινο outfit επιλέγοντας το χτένισμα της Pamela. Η Dua Lipa υιοθέτησε το ίδιο ακριβώς hair look για μια επίσημη εμφάνισή στο φεστιβάλ των Καννών, ενώ η Anya Taylor Joy τράβηξε τα βλέμματα στο Critics Choice, με τον «Pamela-inspired» κότσο της.

The «Pam»: Το εύκολο hairstyle που λατρεύουν οι celebrities αυτό το καλοκαίρι
©Instagram @badgalririturkey_

Οι αδερφές Kardashian δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από μια τόσο hot τάση

Όπως και τα πολυσυζητημένα κορίτσια του Hollywood Nicola Peltz Beckham και Sydney Sweeney

Το «Pam updo», όπως χαρακτηρίστηκε από το TikTok, είναι ένα χτένισμα που αν και εκπέμπει μια 90s αισθητική, παραμένει classic και ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο και περίσταση. Το μυστικό βρίσκεται στην χαλαρή και ανεπιτήδευτη όψη του και αν παρατηρήσεις λίγο παραπάνω τα looks της Pamela, θα διαπιστώσεις ότι δεν προσπαθεί ποτέ ιδιαίτερα. Η ίδια έχει ομολογήσει πως χρησιμοποιεί ένα στρινγκ εσώρουχο για να δέσει τους ατημέλητους κότσους της. Είτε μιλούσε σοβαρά είτε όχι, το συγκεκριμένο χτένισμα ξεχειλίζει έτσι και αλλιώς μπόλικο σεξαπίλ.

Πώς να δημιουργήσετε το «Pam» σπίτι:
1. Ξεκινήστε με ένα texturising σπρέι μαλλιών, ώστε να δώσετε μια υφή στα μαλλιά σας
2. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια ψηλή κοτσίδα και αφήστε την φράτζα ή τις μπροστινές λωρίδες μαλλιών να πέφτουν χαλαρά στο πρόσωπο
3. Με μια πρέσα ή ένα ειδικό ψαλίδι για μπούκλες, δημιουργήστε μπούκλες στην κοτσίδα σας
4. Στη συνέχεια γυρίστε την κοτσίδα δημιουργώντας ένα χαλαρό κότσο και στερεώστε με τσιμπιδάκια
5. Τέλος πάρτε πάλι την πρέσα και δώστε κίνηση στις τούφες που αφήσατε μπροστά και ψεκάστε με μια λακ για κράτημα.

Πανεύκολο και άκρως εντυπωσιακό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice