HAIR_ACCESSORIES
Instagram: @nicolaannepeltzbeckham
Beauty

Στολίδια στα μαλλιά, η απόλυτη καλοκαιρινή τάση

5 hot προτάσεις για να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας

5+1 αξεσουάρ για να στολίσετε τα μαλλιά σας με τον πιο εύκολο τρόπο 

Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά και ο καύσωνας επίσης. Με την άνοδο της θερμοκρασίας το να περνάτε τόσο χρόνο κάνοντας πιστολάκι και στυλιζάροντας τα μαλλιά σας είναι άσκοπο, καθώς με την υγρασία και των ιδρώτα, μετά από λίγο δεν θα φαίνονται υπέρλαμπρα. Με τις τάσεις να κάνουν κύκλους, πολλά αξεσουάρ επιστρέφουν από τις περασμένες δεκαετίες και σας δίνουν τη λύση για effortless χτενίσματα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Αναφερόμαστε σε χρηστικά στολίδια, όπως τα σκράντσι, τις κορδέλες, τα κλάμερ, τα χτενάκια, τα τσιμπιδάκια κ.λπ. που έχουν γίνει πάλι πολύ αγαπητά και σούπερ δημοφιλή όπως ήταν στα 90s και τα 00s. Μέχρι πρόσφατα οι περισσότερες από εμάς τα χρησιμοποιούσαμε για να πιάνουμε τα μαλλιά μόνο μέσα στο σπίτι, γιατί όπως έλεγε και η Carrie Bradshaw στη σειρά «Sex and the City», ένα σκράντσι είναι κατάλληλο μόνο για το πλύσιμο του προσώπου μας στο μπάνιο. Αυτό δεν ισχύει πλέον, αφού τώρα όλα αυτά τα αξεσουάρ μαλλιών είναι κομψά, στυλάτα, αναβαθμίζουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση και τα φορούν όλα τα αγαπημένα μας it girls.

Μαντήλι
Συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό look, αλλά αν λατρεύετε και εσείς τα μαντήλια στα μαλλιά, έχετε δύο μήνες μπροστά σας για να τα ενσωματώσετε στα σύνολά σας. Ειδικά αν είναι μονόχρωμα outfits, ένα μαντήλι με prints θα αλλάξει όλο τον χαρακτήρα και θα βελτιώσει την εμφάνισή σας.

Κλάμερ 
Το καλοκαίρι τα κλάμερ είναι σωτήρια και είμαστε σίγουρες πως καμία δεν θα τα αποχωριστεί και μετά το τέλος του. Έτσι, σε διάφορα σχέδια, χρώματα και στυλ, συνεχίζουμε να τα φοράμε για τις πρωινές βόλτες και τις ημέρες που θέλουμε να έχουμε πιασμένα τα μαλλιά μας, αλλά φυσικά με τον πιο μοντέρνο 90s τρόπο.

Κορδέλα
Άλλη μια αναβίωση των 90s και 00s, που σε αυτή υπέκυψαν άπειρες celebrities και την μετέτρεψαν στην πιο cool λεπτομέρεια της εμφάνισής της. Το headband είναι διαχρονικό και με ρομαντική διάθεση, ένα εύκολο και πολύ ευέλικτο αξεσουάρ που μπορεί να σας ακολουθεί παντού, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο ή το party. 

Μπανάνα κλιπ
Ακριβώς όπως και το κλάμερ, έτσι και το banana clip είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ενώ κρατά αποτελεσματικά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο, δημιουργώντας ανέμελα up-do. Αυτό το ξεχασμένο αξεσουάρ μαλλιών μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1980, ήδη εμφανίζει στο TikTok με το #bananaclip 118 εκατομμύρια αποτελέσματα, παρουσιάζοντας διάφορους τρόπους και ιδέες για να ενσωματωθεί σε χτενίσματα.

Μπαντάνες 
Στο Instagram, πολλές fashionistas ποντάρουν στο πιο hippie look καθώς επιλέγουν να αναβαθμίσουν τα hairstyles τους με designer μπαντάνες. Είναι luxury, αλλά τόσο διακριτικά όσο πρέπει για να συμβάλουν σε ένα ανεπιτήδευτο look με μικρές δόσεις πολυτέλειας.

Λουλούδια
Αν θέλετε κάτι πιο girly, παιχνιδιάρικο και ανέμελο, τότε τα λουλούδια στα μαλλιά που φορούσαμε μικρές είναι η τέλεια πρόταση για εσάς. Φορέστε πολλά μαζί και σε έντονα χρώματα. Θα αναβαθμίσει ακόμη τα πιο απλά καθημερινά σας look προσδίδοντας τους ένα πιο laissez-faire vibe.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice