Celebrities-summer-nails
©ΑΠΕ
Beauty

Τι μανικιούρ επέλεξαν οι διάσημοι φέτος το καλοκαίρι;

Μίνιμαλ ή μάξιμαλ, το μανικιούρ του Hollywood δεν ακολουθεί κανόνες

5 μανικιούρ διάσημων για να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι 

Όταν φτάνει η στιγμή ανανέωσης του μανικιούρ μας, οι celebrities είναι μια από τις βασικότερες πηγές έμπνευσης. Μια επίσκεψη στα προφίλ τους στο Instagram αρκεί για να ενημερωθούμε σχετικά με όλες τις νέες τάσεις. Για αρκετούς, το nail art αποτελεί ιδανική ευκαιρία έκφρασης του στιλ και αισθητικής τους. Το φετινό καλοκαίρι, πάντως, η δημιουργικότητα στα νύχια έχει πάει σε άλλο επίπεδο.  

Jennifer Lopez 
H ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός μας χάρισε ακόμη μια λαμπερή εμφάνιση στην πρεμιέρα του “The Flash” στο Λος Άντζελες. Η ψηλή αλογοουρά στα μαλλιά, σε συνδυασμό με το iconic Gucci φόρεμά της, ήταν μια εμφάνιση-απόδειξη, ότι ο τίτλος της απόλυτης σταρ της ανήκει δικαιωματικά.  

Για τη JLo οι λεπτομέρειες σίγουρα κάνουν τη διαφορά. Αυτή τη φορά τα νύχια της ήταν μια από αυτές. Παρόλο που η ίδια έχει αποδείξει επανειλημμένα την αγάπη της για το «κλασικό μανικιούρ», πάντα βρίσκει τον τρόπο να το κάνει ξεχωριστό. Η απόχρωση «φράουλα-γάλακτος» που επέλεξε, αποτελεί μια ανανεωμένη εκδοχή των milk bath nails, μιας από τις πιο ρομαντικές τάσεις στον κόσμο του μανικιούρ.  

Κylie Jenner 
Ο εθισμός της στα εξαιρετικά πολύ μακριά νύχια με περίτεχνα σχέδια αποτελούσε πάντοντε σήμα κατατεθέν για την ίδια. Το φετινό καλοκαίρι, όμως, η βασίλισσα του Instagram, Kylie Jenner, έκανε στροφή στο μινιμαλισμό. Η trendsetter έγινε γι΄ακόμη μια φορά viral, όταν ανέρτησε ένα βίντεο στο ΤikTok, με την ίδια να βάφει τα νύχια της στην πιο hot απόχρωση του καλοκαιριού.  

Είναι τα pearl nails, τα οποία αποτελούνται από δύο στρώσεις βερνικιού και μια πούδρα νυχιών, για τη δημιουργία αυτού του ξεχωριστού εφέ χρωμίου. Το γλασέ φινίρισμα ταίριαξε απόλυτα με το κοντό τετράγωνο γαλακτώδες μανικιούρ της Jenner. 

Alessandra Ambrosio 
Το γνωστό μοντέλο έκανε τη διαφορά, όταν επέλεξε ένα μανικιούρ με τα χρώματα του Pride. Η τάση του “αταίριαστου” μανικιούρ πρωταγωνιστεί για ακόμη ένα καλοκαίρι στον κόσμο της ομορφιάς. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου, φαίνεται να έρχονται σε τέλεια ισορροπία. Παράλληλα, το συγκεκριμένο nail trend μας επιτρέψει να πειραματιστούμε, αφήνοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας ελεύθερη. 

Dua Lipa 
Με αφορμή την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας “Barbie”, στην οποία συμμετέχει και η ίδια, η ποπ σταρ κάνει take over στα social με τα πιο θηλυκά και extra hot σύνολα. Τα λαμπερά της φορέματα σε συνδυασμό με το καλοκαιρινό της μακιγιάζ, μεταμορφώνουν την ίδια σε αληθινή κούκλα Μπάρμπι. Σε μια από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της στο Λονδίνο λατρέψαμε τη λεπτομέρεια στα νύχια της.  

Πρόκειται για το πιο κουκλίστικο και χαριτωμένο γαλλικό μανικιούρ που έχουμε δει ποτέ. Η βάση του νυχιού έχει τη χαρακτηριστική “Βarbie” pink απόχρωση, ενώ τα tips παραμένουν λευκά. Tα Bottega Veneta και Versace φορέματα που επέλεξε η τραγουδίστρια απογείωσαν το look της, αφήνοντάς μας όλους speechless. 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice