Η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ δημιούργησε ένα brand με προϊόντα ομορφιάς
© Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
Beauty

Η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ δημιούργησε ένα brand ομορφιάς με προϊόντα που «δεν θα μας κάνουν νεότερους»

Η κόρη του Μικ έχει μερικά καλά μυστικά ομορφιάς να μοιραστεί, αλλά δεν υπόσχεται θαύματα. Και μπράβο της!

Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger): Η κόρη του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ λανσάρει τη σειρά βιολογικών καλλυντικών May Botanicals.

Η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ, κόρη Μικ, μπήκε στη βιομηχανία των βιολογικών καλλυντικών με την εταιρεία May Botanicals. Κρίνοντας εκ πείρας τα υπάρχοντα προϊόντα, τα έβρισκε υπερβολικά περίπλοκα και αναποτελεσματικά, οπότε είπε να δοκιμάσει να δημιουργήσει τα δικά της. Μέλημά της να καταρρίψει τον μύθο ότι τα βιολογικά συστατικά, σε αντίθεση με τα συνθετικά, δεν κάνουν δουλειά. Δεύτερο μέλημά της και να μην επιβαρύνει με τα καλλυντικά της τον πλανήτη. 

Έχει βάλει στο πρότζεκτ την ψυχή, την ενέργεια, τις γνώσεις της, και άπειρες εργατοώρες. Φυσικά είναι το πρόσωπο της εταιρείας, αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό. Σκηνοθέτησε τη φωτογράφιση, προσέλαβε το προσωπικό, ενδεχομένως να έβαλε και μια ηλεκτρική στο χώρο του shooting. 

Η May Botanicals αποτελείται για την ώρα από πέντε βιολογικά προϊόντα, δερματολογικά ελεγμένα και φτιαγμένα από φυσικά συστατικά ηθικής προέλευσης: ένα καθαριστικό προσώπου, μια ενυδατική, ένα balm, μια spot cream και μια μάσκα. Οι συσκευασίες τους είναι ανακυκλώσιμες, μέρος των εσόδων συγκεκριμένων προϊόντων θα δίνεται στη WWF.

H αλήθεια είναι πως η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ είναι η πλέον κατάλληλη για να μιλήσει για ομορφιά και να πουλήσει ομορφιά. Άλλωστε αυτό κάνει τόσα χρόνια: Δουλεύει ως μοντέλο. Ξεκίνησε στα 14, σήμερα είναι 31 χρονών και συνεχίζει. Σύμφωνα με συνέντευξή της στο dazeddigital, η περιποίηση της επιδερμίδας την ανέβαζε κάθε φορά που δεν ήταν στις καλές της. «Όποτε ήμουν πεσμένη ή θλιμμένη, δεν ήθελα να ντυθώ ή να βαφτώ, η ρουτίνα μου -ακόμα και αν είναι απλώς το πλύσιμο του προσώπου- ήταν πολύ σημαντική. Υπάρχει κάτι ωραίο στην ιδέα να αφιερώνω δέκα λεπτά στην περιποίηση της επιδερμίδας μου» λέει.

Έχει ήδη επιχειρηματική πείρα πάνω στο αντικείμενο, αφού είναι ιδιοκτήτρια της Bleach London, μιας εταιρείας με προϊόντα μαλλιών. Της αρέσει το μόντελινγκ, αλλά της αρέσει επίσης να πηγαίνει σε συσκέψεις και να λέει τη γνώμη της. 

Μαμά της είναι η θρυλική καλλονή Τζέρι Χολ, η πρώτη ουσιαστική επαφή της Τζόρτζια Μέι με την ομορφιά. «Είναι μεγάλη πρωταθλήτρια της φυσικής ομορφιάς. Δεν έχει κάνει ποτέ καμιά επέμβαση», παινεύεται η κόρη, και συμπληρώνει: «Η μαμά μου είναι πολύ φυσικά όμορφη και αγκαλιάζει τη γήρανση και αυτό με ενέπνευσε πραγματικά».

Η μαμά της είναι ο λόγος που δεν αρέσει στη Τζόρτζια Μέι να διαφημίζει τα προϊόντα της ως «αντιγηραντικά». «Είναι υπέροχο αν βοηθούν το δέρμα σας, αλλά η ιδέα ότι θα αντιστρέψουμε τον χρόνο και ότι αυτό θέλουμε να κάνουμε όλοι είναι απλώς μια πολιτιστική υπόθεση που επινοήθηκε. Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να σας κάνει νεότερους». Μεγάλη ειλικρίνεια, γενναία δήλωση!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice