Τα πιο δημοφιλή χρώματα των μαλλιών τον φετινό χειμώνα

Σκέφτεσαι να αλλάξεις το δικό σου;

Ποιες οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για τον χειμώνα 2023-2024.

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που θα κυριαρχήσουν φέτος τον χειμώνα. Και είναι όλες συναρπαστικές. Είτε σκοπεύετε να αλλάξετε τελείως το κεφάλι σας είτε θέλετε να κάνετε μικρομερεμέτια, λέγε με ανταύγειες, σας έχουμε τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν. 

Δισδιάστατο καστανό
Είναι το νέο μαλλί της Χέιλι Μπίμπερ. Η βάση είναι το καστανό και πάνω της γίνονται ανταύγειες καφέ χρυσαφένιες, που όμως ξεχωρίζουν για να δώσουν την αίσθηση της δεύτερης διάστασης.

Σχεδόν μελαχρινό
Παρόμοιο με το προηγούμενο, απλώς λίγο πιο «σκοτεινό». Η βάση είναι σκούρη, μελαχρινό ή σκούρο καστανό, και προσθέτονται λάμψεις φωτός με λίγο καφέ, ένα τσικ πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα.

Πλατινέ
Κάποιοι ξένοι hair experts το ονομάζουν Sauvignon, όπως δηλαδή η ποικιλία σταφυλιών από την οποία προκύπτουν ωραιότατα λευκά κρασιά. Μιλάμε για ένα πλατινέ με λίγες κίτρινες ανταύγειες. Ταιριάζει ταμάμ στα σγουρά και σπαστά μαλλιά. 

Ξανθό της Νέας Υόρκης
Οι Αμερικανίδες έχουν μοιράσει τις ξανθές αποχρώσεις: οι γυναίκες του Λος Άντζελες έχουν κρατήσει το πλατινέ για πάρτη τους, ενώ της Νέας Υόρκης προτιμούν το πιο σκούρο ξανθό. H Μπιγιονσέ, παρόλο που ζει στο Μπελ Αιρ του LA, διάλεξε το ξανθό της NY.

Χάλκινο
Κλασικά πράματα. Το χάλκινο κυριάρχησε το τελευταίο εξάμηνο του 2023 και θα συνεχίσει να κυριαρχεί και με τη νέα χρονιά. Είναι ζωντανό χρώμα, είναι γυαλιστερό, αλλά έχει δύο μειονεκτήματα: ξεθωριάζει γρήγορα, αλλάζει δύσκολα (με ώώώρες ντεκαπάζ).

Κόκκινο κερασί
Το πιο τολμηρό κόκκινο. Μπορείτε να του βάλετε και λίγες μοβ ανταύγειες για παραπομπή στο y2k ή στη Rihanna πριν γίνει μάνα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice