Μακιγιάζ
© Unsplash/ Jamie Coupaud
Beauty

Μυστικά oμορφιάς: Εντυπωσιακό μακιγιάζ για αψεγάδιαστες εμφανίσεις

5 εύκολα tips με σίγουρα αποτελέσματα

Συμβουλές για εντυπωσιακό μακιγιάζ με μικρά και εύκολα tips.

Ο κόσμος του μακιγιάζ αποτελεί έναν κόσμο έκφρασης με ατελείωτες επιλογές και διαφορετικά στυλ. Ωστόσο, πίσω από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μακιγιάζ προσώπου, κρύβεται η μαεστρία της σωστής τεχνικής και της επιλογής των κατάλληλων προϊόντων. Ακολούθησε τα παρακάτω tips για να δημιουργήσεις μια αψεγάδιαστη εμφάνιση που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μυστικά oμορφιάς: Εντυπωσιακό μακιγιάζ για αψεγάδιαστες εμφανίσεις

Μακιγιάζ
© Unsplash/ Amir Seilsepour

Η βάση της ομορφιάς

Η βάση είναι το κλειδί για ένα λαμπερό μακιγιάζ. Προτού αρχίσεις το μακιγιάζ σου λοιπόν, δώσε προσοχή στην προετοιμασία του δέρματος. Εφάρμοσε ένα ενυδατικό primer για να λειάνεις την επιδερμίδα σου και να δημιουργήσεις μία ομοιόμορφη βάση. Έπειτα, για να πετύχεις στο make up του προσώπου σου ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα foundation που ταιριάζει απόλυτα με τον δικό σου μοναδικό τόνο της επιδερμίδας σου.

Για ομοιόμορφη κάλυψη και λάμψη της επιδερμίδας, δοκίμασε το νέο Super Stay Skin Tint Foundation από την Maybelline New York. Πρόκειται για ένα υγρό foundation κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας - ακόμα και τις πιο ευαίσθητες - που χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση και αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα.

Μακιγιάζ
© Unsplash/ Yunona Uritsky

Ο σωστός τονισμός των ματιών

Για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών, η επιλογή των σωστών σκιών είναι ζωτικής σημασίας. Επίλεξε ένα χρώμα βάσης που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου και στη συνέχεια πρόσθεσε σκούρες σκιές στις γωνίες των ματιών, για έντονο βλέμμα. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ένα highlighter στο κέντρο του βλεφάρου για να δώσεις στη ματιά σου, ακόμη περισσότερη λάμψη.

Εξερεύνησε σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις

Οι σκιές ματιών αποτελούν αναμφίβολα τον πυρήνα του μακιγιάζ. Αποδέξου το ρίσκο, παίξε με σκούρα και φωτεινά χρώματα, μαζί, και εφάρμοσε τις σκιές με την τεχνική του blending προκειμένου να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αλλά και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Μακιγιάζ
© Unsplash/ Peter Kalonji

Η τέχνη της σαγήνης

Το μυστικό για ένα εντυπωσιακό βλέμμα είναι απλό: eyeliner και μάσκαρα! Οι απόλυτοι σύμμαχοί σου. Για ένα εκθαμβωτικό cat-eye look, επικεντρώσου στο eyeliner, ακολουθώντας τις γραμμές του για ένα έντονο αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Για τις βλεφαρίδες σου, το "πολλαπλά στρώματα" είναι το μυστικό. Εφάρμοσε περισσότερες από μία στρώσεις μάσκαρας για όγκο και μήκος. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακές βλεφαρίδες που προσδίδουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο βλέμμα σου.

Αν πιστεύεις ότι "όσο μεγαλύτερες οι βλεφαρίδες, τόσο το καλύτερο" τότε έχουμε την τέλεια πρόταση για σένα! Δοκίμασε τη νέα The Falsies Surreal Extensions Mascara από τη Maybelline New York για αξεπέραστο όγκο και βλεφαρίδες που μαγνητίζουν.

Και για ένα έξτρα σαγηνευτικό βλέμμα, πρόσθεσε μολύβι φρυδιών στο μακιγιάζ σου. Επίλεξε εκείνο το χρώμα που ταιριάζει σε σένα και δημιούργησε τοξωτό σχήμα και έντονες γωνίες στα φρύδια σου.

«Ντύσε» τα χείλη σου με την αγαπημένη σου απόχρωση κραγιόν

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης κραγιόν είναι καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου. Για ένα φυσικό look, επίλεξε ένα κραγιόν σε αποχρώσεις nude, ενώ αν θέλεις να προσθέσεις μία πινελιά από το δικό σου προσωπικό στυλ, δοκίμασε έντονα χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχεις ένα λαμπερό αποτέλεσμα που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μακιγιάζ
© Unsplash/ Candice Picard

Highlighter για το τέλειο glow

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με μια πινελιά λάμψης, χρησιμοποιώντας ένα highlighter. Άπλωσε το προϊόν ανάμεσα στα ζυγωματικά για να αναδείξεις τη φυσική σου λάμψη, εφαρμόζοντας επίσης κάποια ποσότητα στη μύτη και στο άνω μέρος του φρυδιού. Αυτή η λεπτομέρεια προσθέτει ένα λαμπερό φινίρισμα στο μακιγιάζ σου, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα extra glowing.

Ακολούθησε αυτά τα βήματα και δημιούργησε τη δική σου version εντυπωσιακού μακιγιάζ. Είναι σίγουρο πως η φυσική σου ομορφιά και στυλ θα αναδειχθούν με την κομψότητα που πάντα ήθελες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice