8 ιδέες για γιορτινό μανικιούρ
Kristina Paukshtite on Pexels
Beauty

8 ιδέες για το γιορτινό μανικιούρ

Τα χρώματα στο μανικιούρ που θα πλαισιώσουν φέτος τα γιορτινά σας looks

8 κομψές προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα νύχια 

Καθώς μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, αναζητάμε αυτές τις λεπτομέρειες που θα πλαισιώσουν το γιορτινό στυλ μας. Το μανικιούρ των ημερών παίζει τον δικό του μοναδικό ρόλο στα party outfits και μπορεί να αποδειχθεί τόσο εντυπωσιακό όσο και το φόρεμά μας. Το κόκκινο, το μαύρο και το γαλλικό αποτελούν διαχρονική αξία, κάθε χρόνο όμως γεννιούνται νέα γιορτινά nail trends. Άλλα διακριτικά και άλλα πιο μάξιμαλ, είναι στη δική σας ευχέρεια το τι θα επιλέξετε, ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ. Χριστούγεννα χωρίς γκλίτερ όμως δεν γίνονται, γιαυτό και τα μανικιούρ πρέπει να είναι εξίσου λαμπερά και φανταχτερά, δίνοντας έμφαση στη γιορτινή μας διάθεση. 

Γκρι ασημί
Ακόμα και οι λάτρεις του μίνιμαλ μπορούν να υποκύψουν σε μια δόση από γκλίτερ την περίοδο των γιορτών. Περάστε τη βάση των νυχιών σας με δύο στρώσεις γκί ποντικί βερνίκι και από πάνω να εφαρμόσετε ένα απαλό διάφανο ή ασημένιο γκλίτερ. 

Μαύρο Γυαλιστερό
Το μαύρο χρώμα στα νύχια είναι διαχρονικό όλο τον χρόνο, ειδικά τα Χριστούγεννα όμως προσθέτοντας μια glossy στρώση, μπορείτε να το απογειώσετε. Το γυαλιστερό αυτό εφε δείχνει απόλυτα ροκ και δυναμικό και μπορεί να σας συνοδεύει σε κάθε περίσταση.

Βουργουνδί
Κάθε χειμώνα οι τάσεις στα νύχια επιστρέφουν ξανά στο βαθύ κόκκινο χρώμα. Σαγηνευτικό και άκρως θηλυκό, το βουργουνδί είναι η πιο σικάτη επιλογή για τις γιορτές ειδικότερα σε κοντό νυχι. Όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σας, το θερμό αυτό σκούρο κόκκινο θα αναδείξει τα χέρια σας και θα ταιριάξει με κάθε στιλιστική προσέγγιση αλλά και με όλα τα χρυσά και ασημένια κοσμήματα που θα επιλέξετε να φορέσετε. 

Κυπαρισσί
Ο λόγος που το πράσινο κατάφερε να εκτοξευτεί στις τάσεις, ξεπερνά τη μόδα. Το πράσινο χρώμα είναι συνδεδεμένο με τη φύση και την ευεξία, μας ηρεμεί και μας βοηθά να νιώθουμε καλύτερα. Αν και μια όχι και τόσο κλασική απόχρωση και σίγουρα όχι καθολικά αρεστή, το κυπαρισσί είναι μια ιδιαίτερη αλλά και μοντέρνα επιλογή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρείτε το τέλειο βερνίκι και να το εφαρμόσετε σε κοντά και ελαφρώς τετραγωνισμένα νύχια.

Μπλε ρουά
Άλλη μια εκκεντρική επιλογή είναι το μπλε, ένα χρώμα με άκρως πολυτελή αίσθηση. Είτε πιο έντονο όπως το μπλέ ρουά, είτε πιο σκούρο όπως το βαθύ μπλε της νύχτας, είναι πάντα κομψό αλλά και edgy και σίγουρα διαφοροποιείται από τις κλασικές επιλογές. Μπορείτε επίσης να του προσθέσετε γκλίτερ ώστε να θυμίζει τον έναστρο ουρανό ή απλά να ένα λαμπερό top coat.

Champagne
Η σαμπάνια δανείζει το χρυσαφένιο χρώμα της και στο γιορτινό μανικιούρ. Μην φοβάστε να λάμψετε επιλέγοντας αυτή τη glam και αρκετά edgy απόχρωση που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Ροδί
Το ρόδι είναι σύμβολο καλοτυχίας και μέρος της χριστουγεννιάτικης παράδοσης. Το ζουμερό κόκκινο χρώμα του ροδιού είναι μια γοητευτική και κλασική επιλογή που μπορεί να αλλάξει την διάθεσή μας, σαν ένα boost αυτοπεποίθησης. 

Διάφανο γκλιτερ
Για όσους θέλετε μια λάμψη αλλά να είναι απόλυτα διακριτική, το διάφανο γκλίτερ σε nude ή γαλακτερή βάση είναι ένα μανικιούρ που θα λατρέψετε. Μια επιλογή που σας χαρίζει το sparkle που σίγουρα έχουμε ανάγκη στις γιορτές, χωρίς να χρειάζετε να πειραματιστείτε με το μανικιούρ σας επιλέγοντας απροσδόκητα χρώματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice