Ποιες οι τάσεις στο μανικιούρ του 2024
© sour moha / Unsplash
Beauty

Ποιες οι τάσεις στο μανικιούρ του 2024

Μελετήστε πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας

Συμβουλές ομορφιάς - Μανικιούρ: Ποιες είναι οι τάσεις για τα νύχια του 2024

Ετοιμάζεστε να κλείσετε ραντεβού για το μανικιούρ σας. Ή το έχετε κλείσει ήδη. Καλό είναι να πάτε διαβασμένες και να ξέρετε τι να ζητήσετε, όχι να προβληματίζεστε τελευταία στιγμή. Σας δίνουμε τις τάσεις για όλο το 2024, για να έχετε όλη την εικόνα.

Κλασικό κόκκινο
Εμφανίζεται κάθε χρονιά και κάθε σεζόν, γι’ αυτό άλλωστε χαρακτηρίζεται «κλασικό». Διαχρονική απόχρωση, σοφιστικέ και σίγουρα σέξι.

Ουρανί
Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 οι γαλάζιες αποχρώσεις θα σκίσουν. Φωτεινή παστέλ απόχρωση, ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια. 

Naked
Μετά τα naked dresses που τα βλέπαμε παντού το 2023, κατέφθασαν και τα naked nails, που ωστόσο δεν είναι τόσο τολμηρά και σέξι όσο ακούγονται. Τα γυμνά νύχια είναι τα περιποιημένα φυσικά νύχια. Είναι κομμάτι της τάσης του καθαρού και μίνιμαλ στάιλινγκ και μακιγιάζ. 

Μεταλλικό φινίρισμα
Το χρώμιο και το μέταλλο μοιάζει να μη φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το hashtag #chromenails έχει στο TikTok κοντά 2 δισεκατομμύρια προβολές, και κάτι λέει αυτό. Μιλώντας για μεταλλικό φινίρισμα, αναφερόμαστε στις ασημί και χρυσές αποχρώσεις που μπαίνουν πάνω από κάθε χρώμα και το κάνουν να στραφταλίζει.

Animal Print
Οι ζεβρέ και οι λεοπάρ στάμπες ή ζωγραφιές θα είναι το πάθος της χρονιάς. Είναι statement μανικιούρ, όπως άλλωστε statement είναι όλο το animal print ντύσιμο. Για άγρια θηλυκά.

Τα νύχια της κοκέτας
Η Αισθητική της Κοκέτας είναι ένα τρεντ του TikTok, που επεκτείνεται από την κορφή έως τα νύχια. Τι σημαίνει «νύχια κοκέτα»; Λουλουδάκια, φιογκάκια, γενικώς χαριτωμένα σχεδιάκια.

Αμυγδαλωτά νύχια
Τα μακριά, αμυγδαλωτά σχήματα των νυχιών θα επικρατήσουν το 2024. Είναι ένα από τα πιο κολακευτικά σχήματα, γιατί «μακραίνει» τα δάκτυλα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι βολεύουν στην πληκτρολόγηση.

Κοντά και τετράγωνα νύχια
Αυτό το σχήμα πάλι είναι ταμάμ για πληκτρολόγηση. Πρακτικά νύχια, εύκολα να τα φτιάξεις και να τα διατηρήσεις. Ίσως σε αυτές τις ιδιότητές τους να οφείλεται και η δημοφιλία τους. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice