lip gloss nails
© Unsplash
Beauty

Τα lip gloss nails είναι το demure μανικιούρ της φετινής σεζόν

Επιστροφή στα -σχεδόν- άβαφα νύχια

 Lip gloss nails: Πώς να κάνεις το viral μανικιούρ

Μόδα είναι και γυρίζει, περνάει πολύχρωμες έντονες φάσεις και επιστρέφει σε πιο ήρεμες και διακριτικές, όπως το lip gloss nails μανικιούρ. Με μια κλεφτή ματιά στις γυναίκες της χιπ-χοπ και ποπ σκηνής θα δούμε να πρωταγωνιστούν μεγάλα, άψογα λιμαρισμένα, με λάμψεις νύχια, τα οποία θυμίζουν λαμπερά κοσμήματα. Έχουν μια πιο brat αισθητική, αν θέλουμε να τα χαρακτηρίσουμε με βάση τους σημερινούς trend όρους. Όμως, η εποχή της υπερβολής στον κόσμο του beauty φαίνεται να έκανε τον κύκλο της, τώρα έχει σειρά ο κομψός μινιμαλισμός. Very demure, very mindful. 

@flaconi

Currently trending: Lip Gloss Nails 💅🏻 Wer von euch ist Gloss-Boss und probiert den viralen TikTok-Trend aus? #flaconi #timetocare #lipglossnails #lipglossnail #lipglossnailtutorial #cleangirlnails #nailart

♬ Originalton - flaconi

Το lip gloss μανικιούρ είναι η πιο απλή και εύκολη εκδοχή των nude nails. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις για την κατάλληλη λευκή, ροζ ή μπεζ απόχρωση. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καθαρά νύχια -κατά προτίμηση κοντά- και ένα ημιδιαφανές βερνίκι. Με τον τρόπο αυτό έχεις δώσει λάμψη με ένα μόνο προϊόν, όπως κάνεις με το αγαπημένο σου lip gloss για ζουμερά δίχως κόπο χείλη. Είναι το μανικιούρ της φιλοσοφίας less is more, αυτό που ταιριάζει με κάθε σου σύνολο και διατηρεί τα άκρα σου κομψά ό,τι κόσμημα και αν επιλέξεις. Αυτή τη στιγμή τα βίντεο tutorial στο TikTok με τα lip gloss nails εμφανίζεται όλο και περισσότερο στη ροή των χρηστών, για αυτό και εμείς βρήκαμε μερικές ιδέες για να εμπνευστείς. 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice