Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ © EPA/NEIL MUNNS
Celebrities

Η ατάκα Ουίλιαμ για Μέγκαν Μαρκλ που «πλήγωσε» τον πρίγκιπα Χάρι

Νέες αποκαλύψεις στο βιβλίο «Βρίσκοντας την Αλήθεια» για το πώς το αρχικό φλερτ με την Αμερικανίδα ηθοποιό δημιούργησε κόντρα μεταξύ των αδελφών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «πλήγωσε» τον πρίγκιπα Χάρι, όταν ο αδελφός του άρχισε να βγαίνει με τη Μέγκαν Μαρκλ - Η ατάκα για την ηθοποιό που τους απομάκρυνε.

Νέες αποκαλύψεις για το πώς άλλαξε η σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι, όταν ο αδελφός του άρχισε να βγαίνει με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Οι συγγραφείς του νέου βιβλίου για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, με τίτλο «Βρίσκοντας την Ελευθερία» (Finding Freedom), παρουσιάζουν νέα γεγονότα.

Ειδικότερα, γράφουν για το πώς ο πρίγκιπας Χάρι προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά του αδελφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι προσέλαβε ως «σνομπισμό» εκ μέρους του πρίγκιπα Ουίλιαμ μια ατάκα που του είπε, όταν είχε ξεκινήσει το φλερτ με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τον είχε συμβουλεύσει να «πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσει αυτό το κορίτσι». Η ατάκα «αυτό το κορίτσι» είχε «πληγώσει» τον πρίγκιπα Χάρι, τονίζουν οι συγγραφείς.

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, έχουν δηλώσει πως δεν συμμετείχαν στη συγγραφή του βιβλίου «Βρίσκοντας την Ελευθερία» (Finding Freedom), τονίζοντας πως δεν έχουν παραχωρήσει συνέντευξη για τη... βιογραφία τους, η οποία παρουσιάζεται σε αποσπάσματα από τις βρετανικές εφημερίδας «Times» και «Sunday Times».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε τις αντιρρήσεις του όταν ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, άρχισε να βγαίνει με τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με νέο βιβλίο
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε τις αντιρρήσεις του όταν ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, άρχισε να βγαίνει με τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με νέο βιβλίο © EPA/NEIL HALL

Το βιβλίο τεκμηριώνει, ανατρέχοντας σε διάφορες πηγές, την εποχή που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είχαν αρχίσει να βγαίνουν, και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήθελε να βεβαιωθεί πως η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε τις... ορθές προθέσεις.

Πληγωμένος ο πρίγκιπας Χάρι από τον αδελφό του, Ουίλιαμ - Η ατάκα που άκουσε για τη Μέγκαν Μαρκλ

«Μην αισθάνεσαι πως πρέπει να βιαστείς» είχε τονίσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το βιβλίο. «Πάρε όσο χρόνο θέλεις για να γνωρίσεις αυτό το κορίτσι» τού είχε πει.

Σε σημερινό τους δημοσίευμα οι «Sunday Times» αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Χάρι προσέλαβε έναν τόνο αλαζονείας στις τελευταίες λέξεις, «αυτό το κορίτσι». Και εξηγούν ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν ένιωθε πλέον την ανάγκη ότι χρειάζεται να τον φροντίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζουν μόνιμα στο Λος Άντζελες, μαζί με τον γιο τους Άρτσι, έχοντας αποποιηθεί τα βασιλικά τους αξιώματα προκειμένου να ανοίξουν μια καινούργια σελίδα στη ζωή τους μακριά από την πίεση και τις... οχιές του Παλατιού στο Λονδίνο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice