Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας
Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας © EPA / STR
Celebrities

Γούινφρεϊ: Δεν έκαναν η Ελισάβετ και ο Φίλιππος ρατσιστικό σχόλιο

Τι της είπε ο πρίγκιπας Χάρι μετά την αποκάλυψη ότι είχαν γίνει συζητήσεις στη βασιλική οικογένεια για το χρώμα δέρματος του μωρού τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Όπρα Γουίνφρεϊ: Η διευκρίνιση του πρίγκιπα Χάρι για το ρατσιστικό σχόλιο σχετικά με το χρώμα δέρματος του μωρού τους-Δεν έγινε ο βασίλισσα Ελισάβετ και Φίλιππο.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, που κατάφερε να εξασφαλίσει τη συνέντευξη-«ποταμό» της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, διευκρίνισε σήμερα, λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης, ότι ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε ο σύζυγός της συμμετείχαν στις συζητήσεις που διεξήχθησαν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια των οποίων διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του γιου που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ. 

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια στο CBS Τhis Morning, ο πρίγκιπας Χάρι δεν διευκρίνισε την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που ανέφερε αυτό το θέμα, «όμως ήθελε να σιγουρευτεί πως γνωρίζω (…) ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του, ούτε ο παππούς του». 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στις οποίες έπεσαν αρκετές «βόμβες» κατά του Παλατιού, η Μέγκαν Μαρκλ είπε πως ο σύζυγός της τής είχε αποκαλύψει ότι ορισμένοι στο εσωτερικό της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν σχετικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε το μωρό τους, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον Άρτσι. Από εκείνη τη στιγμή όλοι αναρωτιούνται ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα έκανε ένα τέτοιο ρατσιστικό σχόλιο. 

Oprah Winfrey on her bombshell Harry and Meghan interview

 

 

Η αποκάλυψη της Μαρκλ για τις αυτοκτονικές τάσεις

Η πιο σημαντική αποκάλυψη αφορούσε στις τάσεις αυτοκτονίας τις οποίες είπε η Μέγκαν Μαρκλ ότι είχε ενώ ήταν έγκυος στον Άρτσι όταν και είπε στον πρίγκιπα Χάρι «δεν θέλω να ζήσω άλλο». Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, εξομολογήθηκε τις σκέψεις της αυτές στον σύζυγό της τον Ιανουάριο του 2019 με τον Χάρι να την αγκαλιάζει ενώ αντίθετα το Παλάτι  δεν την βοήθησε μολονότι εκείνη το ζήτησε.

Μιλώντας για τις αυτοκτονικές τάσεις, η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι «ξέρω ότι θα το έκανα αν δεν το έλεγα σε κάποιον. Απλά δεν ήθελα να ζω πια. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη και τρομακτική σκέψη που είχα συνέχεια. Και θυμάμαι πώς ο Χάρι με βοήθησε. Είπα ότι χρειαζόμουν κάποια βοήθεια. Είπα ότι «δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι πριν και πρέπει να πάω κάπου και μου απάντησαν ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο γιατί αυτό δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό».

Η Μαρκλ κατηγόρησε έμμεσα τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό αποκαλύπτοντας ότι πριν γεννήσει τον Άρτσι είχαν γίνει συζητήσεις για το «πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του» με το ζευγάρι να υποστηρίζει ότι η συζήτηση αυτή ήταν ένα από τα καθοριστικά σημεία που οδήγησε στην απόφασή τους για το Megxit και την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια. 

Η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε τον «πόνο» που της προκάλεσαν οι αξιωματούχοι που αρνήθηκαν τον τίτλο του πρίγκιπα στον πρωτότοκο γιό της και κατηγόρησε το Μπάκιγχαμ ότι δεν εξασφάλισε προστασία 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για τον Άρτσι.

Aretha Franklin - Respect [1967] (Aretha's Original Version)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice