Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον © YouTube
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη συνέντευξη Μέγκαν

Χαμογελαστή και ευδιάθετη συνεχίζει να εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη συνέντευξη Μαρκλ, στην οποία η Μέγκαν αποκάλυψε ότι την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της με τον Χάρι.

Άναψε πολλές «φωτιές» η συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τα όσα είπε το ζευγάρι για το Megxit, τον ρατσισμό στο παλάτι και την αφόρητη πίεση που δεχόταν από τη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν Μάρκλ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Κέιτ Μίντλετον, επισημαίνοντας ότι αυτή ήταν που την έκανε να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Με τις αντιδράσεις από τη συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι να συνεχίζονται και την Όπρα Γουίνφρεϊ να ξεκαθαρίζει ότι το ρατσιστικό σχόλιο για τον Άρτσι δεν το είπαν η Ελισάβετ και ο Φίλιππος, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Κέιτ Μίντλετον και την πρώτη της εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις.

Ευδιάθετη και χαμογελαστή, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον δεν έκανε κανένα σχόλιο, συνεχίζοντας την καθημερινότητά της και εκτελώντας τα βασιλικά της καθήκοντα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Η δούκισσα του Κέμπριτζ συνομιλεί με την 21χρονη Τζασμίν Χάρισον -τη νεότερη γυναίκα που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό, κάνοντας κωπηλασία μόνη της. Κάλυψε την απόσταση σε 70 ημέρες.

The Duchess of Cambridge speaks to Jasmine Harrison on World Record for International Women's Day

Briton becomes youngest woman to row solo across the Atlantic

Συνέντευξη Μέγκαν: Τι είπε η Μαρκλ για το επεισόδιο με την Κέιτ Μίντλετον

«Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Χάρι.

Και συνέχισε: «Ωστόσο, μου πρόσφερε λουλούδια, ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice