Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον © Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge
Celebrities

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Oυίλιαμ έγιναν Youtubers

Δείτε το πρώτο τους βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Αποφάσισαν να ανοίξουν κανάλι στο Youtube - To πρώτο βίντεο και τα αστεία του ζευγαριού.

Τις δυνάμεις τους στο Youtube θα δοκιμάσουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. Ήδη δημιούργησαν το πρώτο τους κανάλι και μας καλούν να κάνουμε εγγραφή για να βλέπουμε τα νέα βίντεο που ανεβάζουν. 

Την επίσημη ανακοίνωση έκαναν με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, με στιγμιότυπα από τη ζωή τους και τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο. Μάλιστα, στο προωθητικό βίντεο φαίνεται να αστειεύονται για όσα καταγράφουν οι κάμερες. 

«Τώρα πρέπει να προσέχουμε γιατί αυτοί εδώ βιντεοσκοπούν τα πάντα», λέει αστειευόμενο το ζεύγος καλωσορίζοντας το κοινό του.

Όπως μπορείτε να δείτε, το πρώτο βίντεο περιλαμβάνει διάφορες σκηνές από την κοινή ζωή του ζεύγους, από την δουλειά της Μίντλετον στην ΜΚΟ «Early Years» έως την επίσκεψή τους στο Πακιστάν, το 2019.

Ήδη κοντεύουν τους 200 εγγεγραμμένους χρήστες. 

Welcome to our official YouTube channel!

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γιόρτασαν 10 χρόνια γάμου. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον μικρό Λουί. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice