Οι διάσημοι ξεκίνησαν τις διακοπές τους. Εσύ;

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα για τους celebrities

Ποιοι διάσημοι άρχισαν ήδη τις διακοπές τους και σε ποια μέρη διάλεξαν να κάνουν φέτος τα μπάνια τους.

Το celebrity spotting ήταν, είναι και θα είναι συναρπαστικό. Παλιά, προ instagram, ήταν δύσκολο και ακριβό σπορ - έπρεπε να την πέφτεις για κατασκοπεία στο Μαλιμπού, στη Γαλλική Ριβιέρα ή στα Ματογιάννια.

Πλέον δεν χρειάζεται να μετακινηθείς ή να ξοδευτείς για να εντοπίσεις διάσημους σε μια παραλία ή σε ένα νησί. Αρκεί να ανοίξεις το κινητό σου και να τρέξεις το timeline σου και θα χορτάσεις γκλαμ, μπικίνια και θάλασσες. 

Αν και είναι ακόμα νωρίς, οι πλούσιοι και διάσημοι δεν κρατιούνται και άρχισαν ήδη τα μακρινά ή τα λιγότερα μακρινά ταξίδια. Κατασκοπεύσαμε μερικές διασημότητες και σας παρουσιάζουμε το ημερολόγιο των διακοπών τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός Χέιλι ήρθαν Ελλάδα και έφτασαν με ιστιοπλοϊκό στη Μήλο. Αν κάποιος δεν έχει ξέρει πολλά πολλά από Ελλάδα, ίσως θεωρήσει πως ο ποπ σταρ, ο οποίος δεν δίνει γεωγραφικές λεπτομέρειες στα ποστ του, βρίσκεται στη Μύκονο: στενάκια, λευκά σπιτάκια, φέτα και ελιές. Όμως μια φωτογραφία από το χαρακτηριστικό «σπίτι» ενός ψαρά, τα χαρακτηριστικά «σύρματα» της Μήλου, λύνει όλα τα μυστήρια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Για την Κέιτ Χάντσον η πανδημία είναι οριστικά παρελθόν, οπότε επέλεξε ένα μακρινό ταξίδι στην αγαπημένη της Ελλάδα. Ήρθε συν «γυναιξί» και τέκνοις, δηλαδή μαζί με τον σύζυγό της Ντάνι Φουτζικάβα, τα παιδιά της και τους γονείς της Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ. Η συγκεκριμένη οικογένεια αγαπά ιδιαιτέρως τη χώρα μας την οποία και επισκέπτεται τακτικότατα. Άλλωστε, η Γκόλντι και ο Κερτ έχουν εξοχικό στη Σκιάθο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Η Κέιτι Πέρι, ο Ορλάντο Μπλουμ και η κόρη τους Ντέιζι βρέθηκαν στη Βενετία. Η Κέιτι σε μια σειρά φωτογραφιών ενημέρωσε το κοινό της για το ότι βόλταρε στα κανάλια, για το τι γκράφιτι είδε, τι έφαγε (καραβίδες και αστακούς), με τι ξύλινα σκαριά έκανε βαρκάδες, ποια μουσεία επισκέφτηκε, πώς φτιάχνονται τα Μουράνο και πώς ήταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου Aman όπου έμεινε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Στο δικό του προφίλ στο instagram ο Ορλάντο Μπλουμ έδωσε τη δική του εκδοχή για το ταξίδι: φιλιά, έρωτας με την Κέιτι, κανάλια, παναγιές, πίτσα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

Η μοντέλα Σοφία Ρίτσι βρίσκεται επίσης οικογενειακώς στην Ελλάδα κάνοντας island hopping. Πέρασε από Σαντορίνη, Μύκονο αλλά και από την ηπειρωτική Ελλάδα. «Άλλον πλανήτη» αποκαλεί τον τόπο που την φιλοξενεί σε μια σειρά φωτογραφιών, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει και βιντεάκι με μπουζουκάκι. Στις 20 Ιουνίου μαζί με την ετεροθαλή αδελφή της Νικόλ γιόρτασαν στα ελληνικά χώματα τα γενέθλια του μπαμπά τους Λάιονελ Ρίτσι (μπήκε στα 72). Περνάει πολύ καλά στις διακοπές της κι αυτό φαίνεται από τη συχνότητα που ποστάρει Ελλάδα στο instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

 

Η Ελλάδα είναι πανέμορφη και αρέσει, το ξέρουμε. Όμως ο Μάτζικ Τζόνσον δείχνει να μην πιστεύει στα μάτια του με το θέαμα. Ό,τι αντικρίζει στην Κέρκυρα του φαίνεται μαγικό και ανεπανάληπτο, όποια μέρη επισκέπτεται τον κάνουν να χάνει τα λόγια του. Εκτός από την Κέρκυρα επισκέφτηκε και την Ιθάκη. Και μάλλον έπεται συνέχεια. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Η Μπρουκ Σιλντς και οι κόρες της Ρόουαν και Γκρίερ παίρνουν άνετα το βραβείο της πιο χαριτωμένης πόζας. Φορώντας ασορτί μαγιό, οι τρεις Χάριτες δείχνουν πανέτοιμες για το καλοκαίρι. Βέβαια, η μαμά δείχνει να έχει ξαναβγει στον ήλιο, σε αντίθεση με τις κόρες που είναι κατάλευκες. Κρίνοντας από το μπακγκράουντ, βρίσκονται κάπου στον ωκεανό όπου κανείς δεν τολμάει να βουτήξει, είτε λόγω ρευμάτων είτε λόγω κρύου είτε λόγω καρχαριών. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (MIA REGAN) (@mimimoocher)

Ο Ρομέο Μπέκαμ, για τους φίλους Ρο Ρο, μαζί με το κορίτσι του, τη Μία Ρίγκαν, επισκέφτηκαν την Κορνουάλη. Το ζευγάρι ταξίδεψε με ένα νοικιασμένο Volkswagen «τροχόσπιτο», ένα αυτόνομο βαν που τους επιτρέπει να κοιμούνται εκεί ή και να μαγειρεύουν, σαν μοντέρνοι χίπηδες. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν βολτάρουν μαζί με τον σκύλο τους και κολυμπούν στις βρετανικές θάλασσες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

 

Το glam girl του Μονακό, η Σαρλότ Κασιράγκι, αγαπά ιδιαιτέρως το Κάπρι, έναν τόπο παραθερισμού που προτιμούσαν η Σοφία Λόρεν, η Τζάκι Κένεντι, η Γκρέις Κέλι και γενικώς τα μέλη των Γκριμάλντι. Στο φωτογραφικό ενσταντανέ δείχνει έτοιμη να σαλπάρει με το πολυτελέστατο γιοτ στο μπακγκράουντ του πλάνου. 

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ πέρασαν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στην παραλία. Η Κόρτνεϊ δημοσίευσε φωτογραφίες όπου τόσο η ίδια όσο και ο καλός της, τα παιδιά και φίλοι τους απολαμβάνουν τον ωκεανό, το γεύμα τους με μακαρόνια στο Τre Lune Montecito της Καλιφόρνια, τις αιώρες και τις ανέσεις ενός μπανγκαλόου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Η Κένταλ Τζένερ απολαμβάνει τις πολυτέλειες κάποιου ριζόρτ χωρίς να δίνει λεπτομέρειες χωροχρονικές. Κρίνοντας όμως από τα σχόλια, βρίσκεται κάπου στη Βραζιλία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Η Μπέλα Χαντίντ δεν πήγε στις θάλασσες, αλλά προτίμησε τις αστικές διακοπές. Βρίσκεται στο Παρίσι και χαίρεται το μπαλκόνι της παίρνοντας ολαλά πόζες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

Ο Τσάνινγκ Τατούμ δεν μας λέει πού βρίσκεται στο ποστ του. Λέει όμως πιο σημαντικά πράγματα. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο ηθοποιός δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της οκτάχρονης κόρης του Έβερλι, στην οποία εξομολογείται πολύ τρυφερά λόγια λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι γι’ αυτόν τα πάντα, πως είναι «ο κόσμος και η καρδιά του». Άρα συμπεραίνουμε πως ο Τατούμ βρίσκεται σε ένα τόσο μαγικό μέρος που έκανε τα ατσαλένια μπράτσα του να λυγίσουν. Έστω και συναισθηματικά. 

Στην Αθήνα και το Πόρτο Χέλι βρέθηκε η Κιάρα Φεράνι, η οποία έκανε επί τη ευκαιρία και μερικές δουλίτσες μόντελινγκ. Κατέλυσε στο ξενοδοχείο Four Season Astir Palace της Αθήνας και Amanzoe του Κρανιδίου και με σκάφος γύρισε μεγάλα κομμάτια του Αιγαίου. Στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από ένα σπα του Μιλάνου για να προσγειωθεί τελικά στο Μαϊάμι και τα παιδιά της. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice