Μπράντ Πιτ © EPA/ETTORE FERRARI
Μπράντ Πιτ © EPA/ETTORE FERRARI
Celebrities

Νέος έρωτας για τον Μπραντ Πιτ - Ποια είναι η 35χρονη φίλη του

Πριν μερικά χρόνια είχε γίνει γνωστή με το τραγούδι της «I Follow Rivers»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται είναι ζευγάρι με την Σουηδή τραγουδίστρια Lykke Li, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun».

Ο Χολιγουντιανός σταρ μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί και τη δύσκολη δικαστική τους διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους και το μοίρασμα της περιουσίας τους, είχε κάποια φλερτ, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ ο νέος έρωτας για τον Μπραντ Πιτ γεννήθηκε στο πρόσωπο της 35χρονης τραγουδίστριας Lykke Li.

Η 35χρονη  είναι τραγουδίστρια, στιχουργός, αλλά και μοντέλο. Είχε γίνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη πριν από περίπου μια 10ετία όταν με το κομμάτι της «I Follow Rivers» κατάφερε να ακουστεί σχεδόν παντού. 


Από μικρή είχε μάθει να ζει με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς η οικογένειά της άλλαζε συχνά σπίτια, πόλεις, αλλά και χώρες. Έτσι έχει ζήσει στη Στοκχόλμη, τη Λισαβώνα, το Μαρόκο, το Νεπάλ και την Ινδία.

Πριν μερικά χρόνια, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα μαζί με τον εξάχρονο γιο της, σε μία από τις καλύτερες γειτονιές του Λος Άντζελες, προκειμένου να δουλέψει από εκεί πάνω στη μουσική της.

Όλα ξεκίνησαν από το gossip site Deuxmoi πηγή του οποίου υποστήριξε πως ο Μπραντ Πιτ και η Lykke Li είναι κολλητοί φίλοι. Με δημοσίευμά της η εφημερίδα Sun αποκάλυψε πως ανάμεσά τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία. Ακόμη αναφέρθηκε ότι οι δύο τους μένουν τρία λεπτά μακριά, οπότε είναι πανεύκολο να κινούνται ο ένας στο σπίτι του άλλου χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι παπαράτσι.

«Έχει λειτουργήσει ιδανικά για τον Mπράντ να έχει κάποια που μένει τόσο κοντά και να μην τον βλέπει κανείς», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice