gettyimages-1340126755.jpg
Brooklyn Beckham - Nicola Peltz © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους κυκλοφόρησαν

Απόντες οι βρετανοί royals

62224-137655.jpg
Newsroom |

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Παντρεύτηκαν στο σπίτι της στο Palm Beach. Οι λαμπεροί καλεσμένοι και φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, αποκλειστικά στη βρετανική Vogue, αλλά και το νυφικό, το οποίο ήταν Valentino Haute Couture, θυμίζουν κάτι από παραμύθι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Η Peltz προετοιμαζόταν για αυτήν την ημέρα έναν ολόκληρο χρόνο. Μετά από πολλές συζητήσεις με τον creative director του οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli, και την ομάδα του, δύο ταξίδια στα κεντρικά τους γραφεία στη Ρώμη και δύο fittings στις ΗΠΑ, το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που ονειρεύτηκε. Το κοστούμι, από την άλλη, που φορούσε ο Brooklyn είχε την υπογραφή Dior και του Kim Jones, οικογενειακού φίλου των Μπέκαμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της νύφης θύμιζαν Κλόντια Σίφερ της δεκαετίας του '90. Συνειδητή απόφαση τόσο του team ομορφιάς της Nicola όσο και της ίδιας, που θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στο αγαπημένο της to model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Ο Brooklyn και η Nicola άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2019 και έγιναν Instagram οffficial τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham ήταν μόλις 21 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Στο πρώτο πλάνο του Brooklyn και της Nicola, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει το πρώτο του φιλί, ενώ ο γάμος φαίνεται πως έγινε τηρώντας όλα τα εβραϊκά έθιμα.

Τη γαμήλια τελέτη ανέλαβε αποκλειστικά η Vogue, ενώ όπως μεταδίδει η Sun, είχε απαγορευτεί στους καλεσμένους να βγάλουν φωτογραφίες, ενώ είχαν προσληφθεί επίσης δύο ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας για την κάθε οικογένεια. Μάλιστα σύμφωνα με τη DailyMail, αν και διαθέτουν και οι δύο τεράστιες περιουσίες, δεν θα ήθελαν να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by World News 24/7 (@world.newz247)

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο τους

Στον γάμο το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι όπως η Eva Longoria, η Seran Williams, τα Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebs όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurly, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Grodon Ramsey, ενώ στις εικόνες των παπαράτσι δεν εμφανίστηκαν οι Sussexes, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι του ζευγαριού.

Ωστόσο, κάτι έλειπε από αυτόν τον γάμο με τους διάσημους καλεσμένους. Οι royals. Αν και οι Beckham έχουν τιμήσει με την παρουσία τους τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας σε όλους τους βασιλικούς γάμους, εκείνη δεν ανταπέδωσε. Όπως προκύπτει, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του απέρριψαν την πρόσκληση για τον γάμο του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice