Claudia Heffner και Nelson Peltz: Μερικές πληροφορίες για τους γονείς της Nicola Peltz που παντρεύτηκε τον Brooklyn Beckham.
@nicolaannepeltzbeckham / instagram
Celebrities

Claudia και Nelson Peltz: Ποια είναι τα συμπεθέρια της Victoria και του David Beckham;

Οι γονείς της νύφης Μπέκαμ, Νικόλα Πελτζ, είναι διάσημοι και δισεκατομμυριούχοι

Claudia Heffner και Nelson Peltz: Μερικές πληροφορίες για τους γονείς της Nicola Peltz που παντρεύτηκε τον Brooklyn Beckham.

Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νικόλα Πελτζ, που έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο, ας το αποκαλέσουμε, Beckingham Palace της οικογένειας στο Λος Άντζελες, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού. Εκτός από τους νεόνυμφους, τα φώτα στράφηκαν και στα συμπεθέρια.

Επειδή όλος ο κόσμος, εκτός ίσως από όσους ζουν σε σπηλιές και τα νεογέννητα, γνωρίζει τα πάντα για τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια, ψάξαμε να βρούμε πληροφορίες για τους γονείς της Νίκολα. Εντάξει, δεν είναι τόσο διάσημοι και θρύλοι όσο οι Μπέκαμ, αλλά τον έχουν τον τρόπο τους και κυρίως τα δισεκατομμύριά τους χάρη στον επιχειρηματία μπαμπά Νέλσον Πελτζ.

Γεννημένος το 1942, ο Νέλσον είναι σήμερα 80 χρονών. Ξεκίνησε από την εταιρεία τροφίμων του παππού του, πέρασε από τα κατεψυγμένα και σήμερα είναι πρόεδρος, μεταξύ άλλων, των Wendy's (αλυσίδα μπέργκερ που κάποτε υπήρχαν και στην Ελλάδα), του τοτεμικού σταδίου Madison Square Garden και παραγωγός κάνναβης στον Καναδά. Έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει συνολικά 8 παιδιά. Ψηφοφόρος και σπόνσορας του Ντόναντ Τραμπ, τον υποστήριζε μέχρι που έγινε η εισβολή στο καπιτώλιο το 2021. Σήμερα δηλώνει μετανιωμένος για τη στήριξη.  

Όσο για τη μάνα, η ηθοποιός και μοντέλο με τα εντυπωσιακά μάτια που έκλεψε την καρδιά του Μπρούκλιν είναι κόρη μιας καλλονής επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι το ωραίο μήλο πέφτει κάτω από μια ωραία μηλιά. Η Αμερικανίδα Κλόντια Χέφνερ Πελτζ είναι σήμερα 67 χρονών (αλλά δείχνει μάξιμουμ 30!) και υπήρξε μοντέλο στα νιάτα της. Απέκτησε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, από τις φωτογραφήσεις και τις πόζες της μια περιουσία 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και έκανε σπουδαία καριέρα, παντρεύτηκε το 1985 με τον Νέλσον, απέκτησε 3 παιδιά και αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έχει καν λογαριασμούς στα social media, όμως το κενό φροντίζει να το καλύπτει η κόρη της, η οποία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της με τη μαμά. Στον γάμο της Νίκολα φόρεσε μια μπλε τουαλέτα στράπλες φτιαγμένη ειδικά γι’ αυτή από τον οίκο Versace. Στις πλαστικές θα έλεγε κανείς ότι κοντράρεται με τη Μαντόνα, αν και η Κλόντια έχει πετύχει πολύ πιο ανθρώπινα χείλη. 

Πολλές δεκαετίες μετά τον γάμο τους, οι Πελτζ δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, γεγονός πως κάνει τη Βικτόρια να τους στραβοκοιτάει (λέμε τώρα). Ζουν μεταξύ Νέας Υόρκης και Φλόριντα, όπου διαθέτουν το δεύτερο ακριβότερο σπίτι της περιοχής. Οι κάτοχοί του το ονομάζουν House of Friendship, αναπτύσσεται σε δεκατρία στρέμματα, με μια τεράστια πρόσοψη που βλέπει ωκεανό, έχει πισίνες, σιντριβάνια, κήπους με σπάνια τριαντάφυλλα, γλυπτά και δε συμμαζεύεται.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice