Γάμος Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ: τα πανάκριβα κοσμήματα που φόρεσε το ζευγάρι και τα συμπεθέρια.
© instagram
Celebrities

Λάμψε όπως οι Μπέκαμ: Τα κοσμήματα που φορέθηκαν στον γάμο του Μπρούκλιν και της Νίκολα

«Νικήτρια» η μάνα της νύφης, Κλόντια Πελτζ, με κόσμημα που ανήκε σε σουλτάνο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Γάμος Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ: τα πανάκριβα κοσμήματα που φόρεσε το ζευγάρι και τα συμπεθέρια.

Αφού εξαντλήθηκε το ρεπορτάζ για το νυφικό, το γαμπριάτικο και τους καλεσμένους, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πάντα και για τα κοσμήματα του αστραφτερού γάμου του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ. Ενώ το ζευγάρι επέλεξε λίγα και διακριτικά κοσμήματα, τα πεθερικά τα έδωσαν όλα για όλα. Όμως, ας δούμε αναλυτικά ποιος φόρεσε τι.

Η νύφη, Νίκολα Πελτζ


Η 27χρονη ηθοποιός συνδύασε το Valentino νυφικό της με διαμαντένια σκουλαρίκια. Οι ειδικοί λένε ότι κάθε μπριγιάν του σκουλαρικιού είναι τουλάχιστον 7 καρατίων, και το κάθε σκουλαρίκι αποτελούνταν από πολλά μπριγιάν! Η τιμή του κοσμήματος υπολογίζεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

screen_shot_2022-04-19_at_16.10.23.png

Ο γαμπρός, Μπρούκλιν Μπέκαμ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham


Μέσα στο φράκο του, διά χειρός Dior και Kim Jones, ο Μπρούκλιν ήταν διακριτικός και κούκλος. Η μόνη αστραφτερή πινελιά που έβαλε στο σύνολο ήταν μια διαμαντένια αλυσίδα στο μπροστινό μέρος του σακακιού του. Σχεδιασμένο από την Anita Ko, το κόσμημα είναι το γαμήλιο δώρο των πεθερικών του.

screen_shot_2022-04-19_at_16.13.50.jpg

Η πεθερά, Βικτόρια Μπέκαμ

Η πρώην Spice Girls άστραφτε έτσι κι αλλιώς μέσα στη μεταλλική, δαντελένια τουαλέτα που σχεδίασε η ίδια. Το λαμπερό σύνολο ολοκληρωνόταν με ένα μενταγιόν σε σχήμα αχλαδιού 21,5 καρατίων. Ο πολύτιμος λίθος κρεμόταν από μια πλατινένια αλυσίδα - αντίκα, η οποία φτιάχτηκε γύρω στο 1870 στη Βρετανία. Τα σύμβολα που φέρει στη χάραξή της προστατεύουν τον κάτοχο της αλυσίδας και του φέρνουν τύχη.

278248833_504927521119528_2961114329023628388_n.jpg

Η συμπεθέρα, Κλόντια Πελτζ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)


Οι γονείς της Νίκολα Πελτζ είναι παμπλούτου, μιλάμε δισεκατομμυριούχοι. Και αυτό φρόντισε με επιμέλεια να το δείξει στα μίντια η μαμά Κλόντια, η οποία υπήρξε και πρώην μοντέλο. Τα κοσμήματά της ήταν απίστευτα και ανεκτίμητης αξίας. Το κολιέ: Το διαμάντι είναι σε σχήμα αχλαδιού και 95 καρατίων, έχει χρώμα D (κάτι σαν ασημί) και μεγάλη ιστορία. Το όνομά του είναι «Το αστέρι της Ανατολής» και κάποτε ανήκε στον Αμπνουλχαμίντ τον Β’, τον σουλτάνο δηλαδή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια πέρασε από πολλά πλούσια χέρια, έφτασε στον Καρτιέ, τον βασιλιά Φαρούκ της Αιγύπτου, ώσπου κατέληξε στον Harry Winston, έναν οίκο πολύτιμων κοσμημάτων που ιδρύθηκε το 1932, με τον ιδρυτή του Χάρι Γουίνστον να φέρει τον τίτλο «Ο βασιλιάς των διαμαντιών». Το 1969 ο Harry Winston ανακοίνωσε την πώληση του ιστορικού κολιέ, αποκρύπτοντας ωστόσο την ταυτότητα του αγοραστή. Ώσπου έγινε ο γάμος του Μπρούκλιν και της Νίκολα και λύθηκε το μυστήριο. Η Κλόντια συνδύασε το κρεμαστό με ανάλογα τεράστια κρεμαστά σκουλαρίκια.

screen_shot_2022-04-19_at_16.21.55.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice