Photo by Gilbert Carrasquillo/GC Images
Κim Kardashian © Gilbert Carrasquillo/GC Images/Getty Image/Ideal Image
Celebrities

Πώς είναι να τρως «πόρτα» από την Βασίλισσα Ελισάβετ; Η Κιμ Καρντάσιαν ξέρει

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail

62224-137655.jpg
Newsroom |

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ απέρριψε τις εκκλήσεις της Κιμ Καρντάσιαν να παρευρεθεί στο επίσημο πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Παρότι η Κιμ Καρντάσιαν ονειρευόταν να παραβρεθεί στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο φαίνεται πως… έφαγε πόρτα. Οι αξιωματούχοι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέρριψαν τις εκκλήσεις της να παραβρεθεί στο Platinum Party που θα γίνει το Σάββατο στο παλάτι.

Εκπρόσωποι της 41χρονης τηλεπερσόνας, η οποία έφτασε στη Βρετανία μαζί με τον σύντροφό της, Πιτ Ντειβιντσον αυτή την εβδομάδα, ζήτησαν να παραβρεθεί όμως το παλάτι είπε «όχι» στο ζευγάρι, αναφέρει η Daily Mail.

Η Kαρντάσιαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στο Platinum Party, που μια πηγή ότι προσπαθεί να αποκτήσει εισιτήρια με άλλα μέσα, ενώ δεν την πείραζε αν τα εισιτήρια δεν είναι VIP.

«Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να πάει σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο, ειδικά όταν δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής», ανέφερε η πηγή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς που την επευφημούσαν και γέμισαν τους δρόμους του Λονδίνου σήμερα, καθώς άρχισαν οι ιστορικοί εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο για τα 70 χρόνια της βασιλείας της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice