Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Λαμπερός δεύτερος γάμος ενώπιον συγγενών και φίλων

Στιγμιότυπα από τη μεγαλειώδη τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Τζόρτζια

Newsroom |

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η Λατίνα σταρ και ο διάσημος ηθοποιός, λίγες εβδομάδες μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Λας Βέγκας θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειες και τους φίλους τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά σε μια μεγαλειώδη τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κτήμα του γαμπρού στην πόλη της Georgia.

Η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα λαμπερή, ενώ παρόντες ήταν οι οικογένειες των νεόνυμφων, καθώς και αρκετοί επώνυμοι φίλοι τους.

Είχε προηγηθεί πριν από λίγες εβδομάδες ο πολιτικός τους γάμος στο Las Vegas, ενώ τώρα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης για δεύτερη φορά.

Πλάνο από την παραμυθένια τελετή © Twitter

Όπως μετέδωσε το TMZ, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και μετά χαιρέτησε τους καλεσμένους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Τζίμι Κίμελ, ο Κέισι Άφλεκ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο Τζίμι Κίμελ, ενώ απούσα ήταν η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η JLo επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μεγάλη ουρά ενώ οι καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» φορούσαν λευκά ρούχα, ώστε να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια.

Παρανυφάκια στον υπέρλαμπρο γάμο ήταν τα πέντε παιδιά του ζευγαριού, τα 14χρονα δίδυμα της Λόπεζ καθώς και τα τρία παιδιά, ηλικίας 16, 13 και 10 ετών του Μπεν Άφλεκ.

Την εκτέλεση του γάμου είχε αναλάβει ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι ο οποίος είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή ημέρα του ζευγαριού. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να φτάνει ακόμα και τα 25 εκατ. δολάρια.

Την τελετή του ζευγαριού έκανε ο 34χρονος πρώην μοναχός Τζέι Σέτι. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει. Μέχρι τώρα έχει ένα επιτυχημένο podcast, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες. Έχοντας καταγωγή από την Ινδία και έχοντας μεγαλώσει στην Αγγλία, ο Τζέι Σέτι ενώ στην αρχή είχε ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, η συνάντησή του με έναν μοναχό ήταν εκείνη που τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη και τον έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πλάνο από την μεγαλειώδη τελετή στη Τζόρτζια © Twitter

Το πάρτι του γάμου είναι τριήμερο, αφού ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου, ενώ μετά την τελετή, σήμερα Κυριακή θα ακολουθήσει πικ νικ στον κήπο του κτήματος.