Η Τζολί αποκαλύπτει για τον καβγά στο αεροπλάνο: Ο Πιτ πήγε να πνίξει ένα παιδί
Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ © ΕPA Pool
Celebrities

Η Αντζελίνα Τζολί υποστηρίζει ότι ο Μπραντ Πιτ πήγε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους

Η αγωγή της ηθοποιού με την περιγραφή του επεισοδίου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζολί για τον καβγά στο αεροπλάνο: Ο Πιτ πήγε να πνίξει ένα παιδί. 

Η Αντζελίνα Τζολί επανήλθε με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της την Τρίτη, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Η κατάθεση της Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ. «Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στην κατάθεση, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περεταίρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η κατάθεσή της αναφέρει ότι ο πράκτορας του FBI που ερεύνησε τους ισχυρισμούς ότι ο Πιτ επιτέθηκε σωματικά στην κα Τζολί και τα παιδιά τους στο αεροπλάνο το 2016, «κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση είχε πιθανή αιτία να κατηγορήσει τον Πιτ για ομοσπονδιακό έγκλημα για τη συμπεριφορά του εκείνη την ημέρα».

Μια αναθεωρημένη έκθεση του FBI για την υπόθεση, η οποία αναφέρθηκε από πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία τον Αύγουστο, αναφέρει ότι ο πράκτορας παρείχε στην Εισαγγελία των Ηνωμένων Πολιτειών «αντίγραφα μιας δήλωσης πιθανής αιτίας που σχετίζεται με αυτό το περιστατικό»

Οι νομικές εκκρεμότητες ανάμεσα στο ζευγάρι δεν σταματούν εκεί, μιας και υπάρχουν πολλά που τους χωρίζουν. Ένα γαλλικό οινοποιείο, γνωστό για το ροζέ του, βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης του χωρισμένου ζευγαριού.

Τον Φεβρουάριο, ο Πιτ μήνυσε την Τζολί, ισχυριζόμενος ότι παραβίασε τα δικαιώματά του όταν πούλησε το μερίδιό της. Σύμφωνα με την αγωγή του, το πρώην ζευγάρι είχε συνεννόηση ότι κανένα μέρος δεν θα πουλούσε το μερίδιό του στο οινοποιείο χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

«Η Τζολί επιδίωξε και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη κρυφή πώληση, κρατώντας σκόπιμα τον Πιτ στο σκοτάδι και παραβιάζοντας εν γνώσει του τα συμβατικά δικαιώματα του Πιτ», ισχυρίζεται στην αγωγή του ο Πιτ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice