H Xίλαρι Σουάνκ
H Xίλαρι Σουάνκ © ΕPA/James Tyne
Celebrities

H Xίλαρι Σουάνκ εξηγεί γιατί επέλεξε να γίνει μητέρα στα 48 της

Η σταρ είναι έγκυος σε δίδυμα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Xίλαρι Σουάνκ: Eξηγεί γιατί η μητρότητα ήρθε  στα 48 της

Η σταρ του Million Dollar Baby σε μια νέα συνέντευξη με την Jenn Lahmers του Extra αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει παιδιά, αλλά η λαμπρή καριέρα της και το γεγονός οτι δεν συνάντησε τον κατάλληλο άντρα μέχρι τα 40 της, δεν της επέτρεψαν να γίνει μητέρα σε νεότερη ηλικία.

«Είναι κάτι που σκεφτόμουν ως νέο κορίτσι. Ήταν κάτι στο μυαλό μου, και έτσι τώρα είναι απλά ωραίο να είμαι εδώ και απλά να είμαι έγκυος», είπε. «Έκανα καριέρα και δεν είχα τη σωστή σχέση μέχρι πριν από πέντε χρόνια. Όλα τα στοιχεία πρέπει να ενωθούν και να είναι σωστά»

Η Σουάνκ δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 5 Οκτωβρίου: «Σύντομα…διπλή λειτουργία!» έγραψε στη λεζάντα.

Η Σουάνκ και ο σύζυγος της χπαντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, σε έναν γάμο που η νύφη χαρακτήρισε «διαχρονικό». «Ήμουν πλημμυρισμένη από ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες που παντρευόμουν τον άνδρα των ονείρων μου και που έβλεπα όλους τους ανθρώπους που αγαπώ μαζί στη μέση ενός τόσο συγκινητικού σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα» δήλωσε στη Vogue.

Η 48χρονη σταρ αποκάλυψε ότι τα μωρά τους θα γεννηθούν στα γενέθλια του εκλιπόντος πατέρα της στις 16 Απριλίου. «Είναι όμορφο», είπε για την ημερομηνία. «Είναι όλα ευθυγραμμισμένα και ο μπαμπάς μου, ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο, έτσι είναι κάπως σαν φόρος τιμής στη μνήμη του που θα γεννηθούν σε αυτά τα γενέθλια του». 
 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice