H Kaia Gerber στην πρεμιέρα της ταινίας 'Elvis' κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
© EPA / GUILLAUME HORCAJUELO
Celebrities

7 λόγοι που αγαπήσαμε και φέτος την Kaia Gerber

Οι καλύτερες εμφανίσεις και τα νέα βήματα του επιτυχημένου μοντέλου

Kaia Gerber: τα νέα βήματα της κόρης της Cindy Crawford στο χώρο της μόδας που συγκεντρώσαν την προσοχή των media 

Σε ηλικία μόλις 10 ετών, η Kaia Gerber πρωταγωνίστησε στη junior σειρά του οίκου Versace. Πέντε χρόνια αργότερα, έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική με την ταινία «Sister Cities». Η πρώτη της πασαρέλα ήταν στα 16 της για την συλλογή Calvin Klein του Raf Simons το 2017. Έκτοτε έχει περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Η πορεία της στο χώρο της μόδας μέχρι σήμερα έχει αποδείξει πως το γεγονός ότι η μαμά της είναι η Cindy Crawford υπήρξε απλώς η αφορμή για να ξεκινήσει.

H Kaia Gerber κάνει πασαρέλα για την επιδειξη μόδας του οίκου Versace το 2017
© EPA / DANIEL DAL ZENNARO

Σήμερα η Kaia Gerber είναι 21 ετών και πολλά υποσχόμενη. Συγκεντρώνει συχνά την προσοχή των media λόγω της ταχύτατης εξέλιξής της, του μετρημένου χαρακτήρα της αλλά και του αβίαστου στυλ της. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις και να μάθετε για τα νέα βήματα που έκανε το πολυσυζητημένο μοντέλο-ηθοποιός αυτήν την χρονιά.

H Kaia Gerber στην αρχή του 2022 ταξίδεψε με τη μητέρα της Cindy Crawford στο Παρίσι για την επίδειξη της Off-White. Οι δυο καλλονές έκαναν βόλτα στους δρόμους του Παρισιού, φορώντας και οι δυο ένα πανομοιότυπο καμηλό παλτό.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο τον Μάρτιο έβαψε τα μαλλιά του σε μια απόχρωση του καστανού που είναι πολύ κοντά στο κόκκινο.

Στο Met Gala 2022 η Kaia Gerber φόρεσε ένα φόρεμα του Alexander McQueen γεμάτο πούλιες και Side Cut-Outs. Τα μαλλιά της ήταν μπούκλες και η εμφάνιση της έκλεψε την παράσταση.

H Kaia Gerber φέτος πήγε ενάντια στην νέα τάση των λεπτών φρυδιών και εμφανίστηκε με φυσικά, έντονα σκουρόχρωμα φρύδια στην πρεμιέρα της ταινίας Elvis, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Kaia Gerber τον Οκτώβριο άρχισε την συνεργασία της με την εταιρεία Zara, στο πλαίσιο της οποίας θα λανσάρει την προσωπική της συλλογή. «Πάντα μου άρεσαν τα Zara και πώς φέρνουν προσβασιμότητα στη μόδα, η οποία δεν είναι πάντα η πιο προσιτή βιομηχανία» ανέφερε η Kaia Gerber σε σχέση με τον λόγο που αποφάσισε να συμφωνήσει με την εν λόγω εταιρεία. 

Η Kaia Gerber στη γιορτή του Halloween ντύθηκε Trinity, ο χαρακτήρας από την σειρά ταινιών The Matrix. Φόρεσε μαύρη λουστρίν καμπαρντίνα και ασορτί σκούρες μπότες. Το σύνολο της ήταν τόσο κομψό, ώστε να χαρακτηριστεί ως ένα look που θα μπορούσε να φορεθεί και πέρα από το πλαίσιο ενός θεματικού πάρτι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice