Η έξοδος της πρώην γυναίκας του Σκότι Πίπεν με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν
© Page Six
Celebrities

Νέα κοινή εμφάνιση του γιου του Τζόρνταν με την πρώην του Σκότι Πίπεν

Ως γνωστόν οι δυο πρώην συμπαίκτες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις πια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Νέα έξοδος της πρώην γυναίκας του Σκότι Πίπεν με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν

Ο 31χρονος γιος του Μάικλ Τζόρνταν και η 48χρονη πρώην γυναίκα του συμπαίκτη του στους Μπουλς, του Σκότι Πίπεν, εθεάθησαν μαζί στο Μαϊάμι τόσο σε κλαμπ όσο και σε διάσημη παραλία του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έπιναν μαζί τεκίλες σε γνωστό κλαμπ με κοινή παρέα ενώ πηγή ανέφερε στο Page Six ότι: «του τρίβονταν και του χάιδευε το σώμα στο Loud Club. Ο Μάρκους φαινόταν ότι δεν ήταν και τόσο άνετος και δεν το ανταπέδωσε».

Πριν από δύο μήνες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ραντεβού της Λάρσα Πίπεν και του Μάρκους Τζόρνταν σε εστιατόριο στο Μαϊάμι

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή επιχειρηματίας, τηλεπερσόνα και πρωταγωνίστρια της σειράς «The Real Housewives of Miami» πήρε διαζύγιο τον Σκότι Πίπεν με τον οποίο είχε τέσσερα παιδιά. Έκτοτε ήταν ζευγάρι με τον πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς, Τρίσταν Τόμπσον, πριν αυτός βρεθεί στο πλευρό της αδερφής της ριάλιτι σταρ, Κλόε Καρντάσιαν και με τον Μαλίκ Μπίσλέι.

Ως γνωστόν οι άλλοτε συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων παρά το γεγονός ότι κατέκτησαν μαζί έξι πρωταθλήματα NBA. Εδώ και καιρό, o Σκότι Πίπεν έχει στο στόχαστρό του τον Μάικλ Τζόρνταν. Το «ερέθισμα» είναι το ντοκιμαντέρ του ESPN και του Netflix, Last Dance. Σε συνέντευξή του, στο περιοδικό GQ, ο Πίπεν «επιτέθηκε» για μία ακόμη φορά στον MJ, με τον οποίο κέρδισαν 6 πρωταθλήματα ΝΒΑ τη δεκαετία του '90.



 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice