Kanye West: Έδειχνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Kim Kardashian και πορνό στους υπαλλήλους του
Kim Kardashian and Kanye West © Pierre Suu/Getty Images
Celebrities

Ο Κάνιε Γουέστ έδειχνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν και πορνό στους υπαλλήλους του

Τι έχει παραδεχθεί ο ίδιος

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κάνιε Γουέστ: Έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν σε υπαλλήλους του 

Δεν σταματά να απασχολεί τη δημοσιότητα ο Κάνιε Γουέστ ο οποίος λόγω των αντισημιτικών σχολίων του είδε πολλές από τις συνεργασίες του με μεγάλα brand να χάνονται. Τώρα πρώην υπάλληλοι του ισχυρίστηκαν ότι ο ράπερ τους έδειχνε πορνό και αποκαλυπτικές εικόνες της πρώην συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν.

Σε μια αποκαλυπτική έκθεση του Rolling Stone που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, ένας νεαρός υπάλληλος στο δημιουργικό της εταιρίας ισχυρίστηκε ότι ο Γουέστ του έδειξε μια εικόνα της 42χρονης σταρ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας το 2018. «Η γυναίκα μου μόλις μου έστειλε αυτό», φέρεται να του είπε ο ράπερ ενώ έδεχνε μια «πολύ αποκαλυπτική και προσωπική» φωτογραφία της Καρντάσιαν στο τηλέφωνό του.

Τουλάχιστον ένας άλλος πρώην υπάλληλος φέρεται να θυμάται ότι ο  Γουέστ έδειξε ένα προσωπικό βίντεο της Καρντάσιαν –η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ το 2021– στη δημιουργική ομάδα του Yeezy την ίδια χρονιά. Ένα τρίτο πρόσωπο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Γουέστ που έδειχνε φωτογραφίες της Κιμ, φαίνεται να επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six. Υποστήριξαν ότι ο Γουέστ «δεν φοβόταν να δείξει εικόνες ή να μιλήσει για καταστάσεις που θα έπρεπε να παραμείνουν ιδιωτικές».

Οι εργαζόμενοι σημείωσαν ότι το κοινό πήρε μόνο μια γεύση της προβληματικής συμπεριφοράς του Γουέστ όταν κυκλοφόρησε ένα 30λεπτο ντοκιμαντέρ στο YouTube στο οποίο έδειχνε πορνό σε στελέχη της Adidas – ένα συνηθισμένο φαινόμενο σύμφωνα με πηγές.

Ο 45χρονος ράπερ κρατούσε το τηλέφωνό του οριζόντια μπροστά από τους επιχειρηματίες, ενώ έπαιζε ένα βίντεο. «Είναι ταινία πορνό;», ρώτησε ένας από αυτούς, με τον Γουέστ να απαντά «Ναι». «Ιησούς Χριστός», ανταπάντησε ένας από τους άνδρες, συμπληρώνοντας: «Έλα τώρα, φίλε. Έλα», ενώ έσπρωχνε το τηλέφωνο μακριά, καθώς ο Γουέστ προσπαθούσε να τους αναγκάσει να δουν κι άλλο.

Kάνιε Γουέστ: Κατέστρεψα την οικογένειά μου από τον εθισμό στο πορνό

Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχθηκε προ μηνών ότι έχει εθισμό στο πορνό, λέγοντας ότι κατέστρεψε την οικογένειά του.  «Το Χόλιγουντ είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής. Το πορνό κατέστρεψε την οικογένειά μου. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στα παιδιά μου», παραδέχθηκε ο ίδιος. 

Ο Κάνιε αποκάλυψε ότι η σχέση του με το πορνό ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών. «Για μένα, το “Playboy” ήταν η πύλη μου προς τον πλήρη εθισμό στην πορνογραφία», ανέφερε. «Αυτό επηρέασε, σχεδόν, κάθε επιλογή που έκανα για το υπόλοιπο της ζωής μου». 

Ο 45χρονος παντρεύτηκε την 41χρονη Καρντάσιαν το 2014 και χώρισαν το 2021, ενώ το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε πριν λίγους μήνες. Μετά την κατάρρευση του γάμου της, η Κιμ ξεκίνησε ένα σύντομο ειδύλιο με τον 28χρονο Πιτ Ντέιβιντσον, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν βρέθηκαν στο «Saturday Night Live». 
 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice