Κατέληξαν στους όρους του διαζυγίου τους η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ: Οι διευθετήσεις για τη διατροφή, την επιμέλεια των παιδιών και την περιουσία τους.
Οριστικό τέλος στον έγγαμο βίο τους έδωσαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ © EPA/Jason Szenes
Celebrities

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο - $200.000 τον μήνα διατροφή θα πληρώνει ο ράπερ

Τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών τους - Πώς θα μοιραστούν τα περιουσιακά στοιχεία

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κατέληξαν στους όρους του διαζυγίου τους η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ: Οι διευθετήσεις για τη διατροφή, την επιμέλεια των παιδιών και την περιουσία τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιό τους, αποτρέποντας μια δίκη που είχε οριστεί για τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη.

Το πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους κατέθεσαν έγγραφα ζητώντας την έγκριση όρων που έχουν συμφωνήσει, συμπεριλαμβανομένων των 200.000 δολαρίων το μήνα για την υποστήριξη των παιδιών από τον Κάνιε Γουέστ.

Οι δυο τους θα έχουν από κοινού την επιμέλεια και κανένας δεν θα πληρώσει στον άλλο συζυγική υποστήριξη, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο δικαστής κήρυξε τους δύο νόμιμα ελεύθερους μετά από αίτημα της Καρντάσιαν τον Μάρτιο, τερματίζοντας τον οκτάχρονο γάμο τους, αλλά παρέμεναν ζητήματα ιδιοκτησίας και επιμέλειας που επρόκειτο να διευθετηθούν σε μια δίκη που θα ξεκινούσε στις 14 Δεκεμβρίου.

Οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονται από τρία έως εννέα ετών.

Η Καρντάσιαν και ο Γουέστ θα μοιραστούν εξίσου τα έξοδα για την ιδιωτική ασφάλεια των παιδιών και το ιδιωτικό σχολείο, συμπεριλαμβανομένου του κολεγίου, σύμφωνα με την πρόταση διακανονισμού.

Θα πληρώσει επίσης ο καθένας τα χρέη του, ανέφερε ο διακανονισμός. Οι δυο τους είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο και κράτησαν την περιουσία τους σε μεγάλο βαθμό χωριστά.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2012 και απέκτησε το πρώτο του παιδί το 2013. Ο Γουέστ έκανε πρόταση γάμου αργότερα το ίδιο έτος χρησιμοποιώντας τη γιγαντιαία οθόνη στον άδειο παραθαλάσσιο χώρο του σταδίου των Σαν Φραντσίσκο Τζάιαντς και οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου 2014, σε μια τελετή σε φρούριο αναγεννησιακής περιόδου στη Φλωρεντία.

Οι δυο τους φάνηκαν να κατευθύνονται προς έναν φιλικό χωρισμό με συμφωνημένους όρους, όταν η Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2021.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν συζήτησε το χωρισμό μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, όταν ο Ye άρχισε να καταφέρεται στα social media εναντίον της Καρντάσιαν, της οικογένειάς της και του τότε συντρόφου της, Πιτ Ντέιβιντσον.

Μεταξύ των καταγγελιών του ήταν ότι δεν του επέτρεπαν να λάβει σημαντικές αποφάσεις ως προς τη γονική του φροντίδα και ότι αποκλείστηκε από πάρτι γενεθλίων και άλλες εκδηλώσεις για τα παιδιά τους.

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος απέλυσε δύο δικηγόρους από την απαρχή της κατάθεσης του διαζυγίου, έθεσε επίσης πολλά τεχνικά ζητήματα και απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης του δικαιώματος να ανακρίνει οποιονδήποτε νέο σύζυγο της Καρντάσιαν ενόρκως, κάτι που ο δικαστής, Στιβ Κόχραν, απέρριψε αμέσως.

Ο διακανονισμός έρχεται σύντομα αφότου αρκετές εταιρείες διέκοψαν τους δεσμούς τους με τον Κάνιε Γουέστ λόγω προσβλητικών και αντισημιτικών δηλώσεων που έχουν διαβρώσει περαιτέρω την ήδη «τσαλακωμένη» δημόσια εικόνα του.

Ο τελευταίος του δικηγόρος, Νίκολας Σάλικ, δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλια σχετικά με τη διευθέτηση.

Ήταν ο τρίτος γάμος για την Καρντάσιαν, τη σούπερ σταρ της ριάλιτι TV, επιχειρηματία και influencer, και ο πρώτος γάμος για τον μεγιστάνα της ραπ και της μόδας Κάνιε Γουέστ.

Ο έγγαμος βίος τους απασχόλησε το κοινό και τα ΜΜΕ όσο λίγες σχέσεις  διασημοτήτων τις τελευταίες δεκαετίες.

(Με πληροφορίες του Guardian)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice