Σερ: Ερωτευμένη η τραγουδίστρια - Αυτός είναι ο 36χρονος σύντροφός της
H Σερ © EPA/HAYOUNG JEON
Celebrities

Η Cher για τον 36χρονο σύντροφό της: «Η αγάπη δεν έχει χρόνια»

«Είναι ευγενικός, έξυπνος, ξεκαρδιστικός και φιλιόμαστε σαν έφηβοι»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Cher: Η ανάρτηση για τον νέο της σύντροφο

Η Cher μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του 36χρονου φίλου της Αλεξάντερ Έντουαρντς. Η 76χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του φίλου της γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι ευγενικός, έξυπνος, ξεκαρδιστικός και φιλιόμαστε σαν έφηβοι».

Στη φωτογραφία, που ανέβασε η Cher, το νέο της αμόρε εμφανίζεται χωρίς μπλούζα, στέκεται κοντά στο κρεβάτι και χαμογελάει στην κάμερα.

Σε ένα άλλο tweet, η Cher περιέγραψε πως γνωρίστηκε με το νέο σύντροφό της «Είναι 36 ετών και τελικά με κυνήγησε, μέχρι που συναντηθήκαμε στη μέση. Είναι συνεπής, εγώ είμαι η επιπόλαιη. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον… Οι κυρίες ποτέ δεν τα παρατάνε», σημείωσε. «Κανείς από τους δύο δεν ήθελε να κάνει μακροχρόνια σχέση. Ταξιδέψαμε στο Παρίσι και μετά το Παρίσι ήταν μαγικό (…) Πρέπει να πω ότι ήταν διαφορετικός για εμένα», συνέχισε.

Εκτιμάται ότι η Cher και ο Αλεξάντερ Έντουαρντς είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες. Πηγές δήλωσαν πρόσφατα στο TMZ ότι το ζευγάρι δεν εργάζεται σε κάποιο πρότζεκτ μαζί και ανέφεραν ότι η σχέση τους σίγουρα δεν είναι μόνο για το θεαθήναι. 

Στις 8 Νοεμβρίου, η Cher «ανέβασε» άλλη μία φωτογραφία του νέου της συντρόφου και έγραψε ότι της φέρεται σαν βασίλισσα. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι ο Έντουαρντς έχει γνωρίσει την οικογένειά της, προσθέτοντας ότι «η αγάπη δεν γνωρίζει μαθηματικά!».

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Σερ

Ο Αλεξάντερ Έντουαρντς είναι μουσικός παραγωγός της Universal Music Group και μέχρι και πριν από ένα χρόνο απασχολούσε τα ξένα μέσα ενημέρωσης, με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, το όνομά του είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά τις κατηγορίες της πρώην του, Άμπερ Ρόουζ, η οποία είναι μοντέλο και ιδρύτρια του οργανισμού SlutWalk (που υπερασπίζεται θύματα βιασμού και κακοποίησης). Ο Έντουαρντς είχε κατηγορηθεί ότι την έχει απατήσει με τουλάχιστον 12 διαφορετικές γυναίκες και μάλιστα, η Ρόουζ δεν δίστασε να τον εκθέσει και δημόσια στο Instagram.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice