Οι celebrities με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022 - Στην κορυφή η Άμπερ Χερντ

Ποιοι διάσημοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού στο διαδίκτυο

Newsroom |

Η Άμπερ Χερντ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των διασημοτήτων με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022 - Ποιοι απαρτίζουν το top 7 των celebrities.

Πολλά ήταν τα γεγονότα από τον κόσμο των celebrities που έγιναν πρωτοσέλιδα φέτος.

Ένα από αυτά ήταν η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, όπου ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, αφού εκείνη αποκάλεσε τον εαυτό της επιζήσασα από ενδοοικογενειακή κακοποίηση σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018.

Με μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις τον μήνα στις ΗΠΑ, η 36χρονη ηθοποιός κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο δημοφιλέστερες αναζητήσεις του Google για το 2022, σύμφωνα με το CelebTattler.

Ο ιστότοπος ανέλυσε σημεία δεδομένων από τις τάσεις της αναζήτησης Google το 2022 και παρακολούθησε πάνω από 150 διασημότητες. Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο δεύτερος σε αυτή τη λίστα, με 5,5 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα.

«Η φετινή χρονιά σίγουρα δεν υστερεί σε ό,τι αφορά τις ειδήσεις των διασημοτήτων, είτε πρόκειται για τον Έλον Μασκ που ανέλαβε το Twitter, είτε για το παρασκήνιο της ταινίας “Don't Worry Darling”», δήλωσε εκπρόσωπος του CelebTattler στη New York Post.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η Βρετανίδα μονάρχης, που πέθανε φέτος, κατατάχθηκε τρίτη στη λίστα και είχε 4,3 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google το μήνα. Πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών.

Ο σταρ του αμερικάνικου φούτμπολ Τομ Μπρέιντι κατέλαβε την τέταρτη θέση στη λίστα με 4,06 εκατομμύρια αναζητήσεις.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον κατατάχθηκαν στην πέμπτη και έκτη θέση στη λίστα. Γίνονταν 3,4 εκατομμύρια αναζητήσεις Google το μήνα στο Google για την ιδρύτρια της SKIMS, η οποία προκάλεσε διαμάχη παρακολουθώντας το Met Gala φορώντας την αυθεντική τουαλέτα της Μέριλιν Μονρό. Από την άλλη πλευρά, ο Πιτ Ντέιβιντσον συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 3,2 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα.

Ο Έλον Μασκ, νέος διευθύνων σύμβουλος του Twitter, ο οποίος είναι πολύ στην επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες, κατέλαβε την έβδομη θέση της λίστας. Είχε 3,19 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google το μήνα. Ο δισεκατομμυριούχος έκανε ενεργά αλλαγές στην πλατφόρμα microblogging και αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων.

(Με πληροφορίες του NDTV)