Η Μαντόνα με τα έξι της παιδιά
© Instagram / Madonna
Celebrities

Η Μαντόνα σε σπάνιο στιγμιότυπο με τα έξι της παιδιά (εικόνες)

Η οικογένεια μαζεύτηκε για την Ημέρα των Ευχαριστιών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μαντόνα: Η οικογενειακή φωτογραφία με τα έξι της παιδιά από την Ημέρα των Ευχαριστιών 

Η Μαντόνα γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών μαζί με τα έξι της παιδιά και εξομολογήθηκε ότι αυτά είναι τα πρόσωπα για τα οποία είναι ευγνώμων. 

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φωτογραφίες στις οποίες έχουμε δει μαζί και τα έξι παιδιά της 64χρονης τραγουδίστριας. Η 26χρονη Λούρδη, ο 22χρονος Ρόκο Ρίτσι, ο 17χρονος Ντέιβιντ Μπάντα, η 16χρονη Μέρσι Τζέιμς και οι 10χρονες δίδυμες Στέλλα και Έστερ, πόζαραν μαζί με τη διάσημη μητέρα τους, φορώντας τα γιορτινά τους. Επιπλέον, η Μαντόνα μοιράστηκε φωτογραφίες από το τραπέζι των Ευχαριστιών. Σε άλλες στέκεται στο πλευρό των μικρότερων παιδιών της που παίζουν μουσική σε κονσόλα, ενώ ποζάρει και έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της Λούρδη. 

Πάντως, για ακόμη μία φορά, φάνηκε η λατρεία που έχει η Μαντόνα για τους κορσέδες. «Υπέροχη οικογένεια», σχολίασε ο διάσημος DJ/παραγωγός Diplo στη δημοσίευση, ενώ ένας άλλος ακόλουθος έγραψε: «Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει τόσο όμορφα! Είσαι φοβερή μαμά! Μπορούμε να το δούμε στα παιδιά σας!»

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας της έχουν εκφράσει ανησυχία για την κορυφαία του chart τους τελευταίους μήνες για μια σειρά από «ανησυχητικά» βίντεο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice