kate-middleton
Κate Μiddleton/ ©Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images
Celebrities

Η Κέιτ Μίντλετον τιμά την βασίλισσα Ελισάβετ στο χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο

Αφιερωμένο στις αξίες που επέδειξε σε όλη της τη ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κέιτ Μίντλετον: Τίμησε την βασίλισσα Ελισάβετ στο χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο - Έλαβε χώρα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ

Λίγο μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Harry&Meghan» η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε στο χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο που πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ με οικοδέσποινα για πρώτη φορά την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Την διάρκειας μίας ώρας συναυλία παρακολούθησε ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και η οικογένεια της Κέιτ. Ηταν η δεύτερη χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιλέγοντας να ντυθεί στα μπορντό όπως και η κόρη της Σάρλοτ.

Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ και στις αξίες που επέδειξε σε όλη της τη ζωή.

Τα πανέμορφα δέντρα που στόλιζαν το εξωτερικό μέρος του Αβαείου ήταν από το Windsor Great Park διακοσμημένα με ψεύτικο χιόνι και πολλά φωτάκια ενώ τα εσωτερικά είχαν στολιστεί με κόκκινους φιόγκους, μπάλες και μίνι αρκουδάκια Paddington. Μία συμβολική κίνηση από την Κέιτ.

Το κοντσέρτο στο οποίο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ διάβασε ένα απόσπασμα από το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ το 2012, θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Hello. Ενώ επιβεβαιώθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο κτήμα Sandringham στο Νόρφολκ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice